reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

agniesiar 3mam kcuki za tulanki! aby owocne byly! :-);-)

U mnie 14d.c. :) zaraz i u mnie pęcherzyk pęknie :tak:

Dziewczyny nie mam czasu cos ostatnio na forum, nie nadrobie bo duzo piszecie. Pozdrawiam was wszystkie i 3mam kciuki za was!:tak:
a wy mam nadzieje ze mnie?:-p;-)

reklama
Hej dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza z tymi wynikami o których pisałam wczoaj. Powiedział mi że na 100% nie jestem w ciąży a okres może sie spóźniać kilka dni nie jest to nic strasznego. Poradziła mi żeby nie myśleć że chce sie zajśc w ciąże to napewno zajde. Mam odciąć głowe i zając sie pracą dzieckiem głowa ma mieć urlop od ciąży. Nie wiem czy mi sie uda ale jak trzeba to trzeba. Mam nadzieje i wierze w to że każda nas zostanie mamusią 2010 tylko potrzebujemy wszystkie troche czasu.
Ciekawe jak tak Rudka trzymam za dobre wieści kciuki.

Ah... powiem Wam Kochane, że jakaś taka rozbita jestem... :-(
dobrze, że dzisiaj piatek... i jeszcze tylko godzinka i do domku...:-)

Witaj Noukie!

Z tego co widzę na wykresie- to powinnaś dziś poszaleć z M!!!!

Mam nadzieje ze dzis poszaleje:rofl2:

Noukie no to chyba obie powinnismy poszalec dzis:-D;-)
A co do Robale to jej sie dziwie ze na jednym watku pisze ze jest w ciazy juz od jakis conajmnie 4 miesiecy a na innym wczoraj pisze ze zrobila test i wyszedl negatywny.

Biedronka szalejemy razem to bedziemy i testowac razem:tak: Agniesiar i Kinga tez:-)

Iwcia, no ja właśnie nie robiłam... ale zadecydowałam, że jesli teraz w tym 3 cyklu się nie uda... to na pewno je kupię, zeby spróbować...:-) zalazłam kilka na Allegro, ale w sumie nie wiem, które sa najlepsze... no i tez raczej aby nie kosztowały cały majątek...:-D
Ja w superfarmie w Blue City za 5 szt płaciłam 17 zł PROMOCJA

reklama
Do góry