reklama
Noukie
Majowa mama 2007
oj faktycznie całkiem zapomniałam!:-)
A Tobie przyszły z instrukcją czy tak luzem?
A z instrukcja i kazdy zapakowanie elegancko oddzielnie;-) jak cos to Ci podam sprzedajacego tylko poczekaj az zaczna mi wychodzic
Dobra ja zmykam do M do jutka
no mi też tak oddzielnie każdy zapakowany przyszły, tyle że bez instrukcji, nic tam jak bede kupować drugi raz i u Ciebie się sprawdzą to się zgłoszę:-) ja też zmykam chyba , dobrej nocki!
ps. ide jeszcze do lodówki , a co mi tam
ps. ide jeszcze do lodówki , a co mi tam
kiciaq87
Fed up.....
wiesz co , myślę że jakbym kupiła za jakieś 30zł 5 sztuk w aptece to może i by wyszły, a że ja poszłam na łatwiznę i zamówiłam z allegro niewiadomego pochodzenia 20 po złotówce bodajże za sztukę to nie spodziewam się po nich cudu:-) nawet bez instrukcji mi przyszły więc może źle coś robię? ee nie ma co sobie tym głowy zawracać, ale Tobie życzę powodzenia oczywiście :-)
pewnie, ze tak
Ja zamawiam z ebaya, ale one byly ok, teraz tez mam 10 ciazowych (owu nie zamawialam) jakies 3 funty za to zaplacilam wszystko z przesylka czyli jakies 14 zl moze. To ta sama firma sprzedajaca wiec skoro owu byly mam nadzieje, ze te ciazowe tez beda ok i z dwoma krechami oczywiscie :-)
rudka
Mama lipcowa '08
z serem nie probowałamDzieki Rudka
W tygodniu zrobilam to danie z tunczykiem z Twojego przepisu:-) bylo super dodalam troszke jeszcze sera zoltego;-) Dzieki za przepis;-)
o bakteri juz wiem a ciekawe jak ona sie czujeJest fasolka u Bakterii
rudka
Mama lipcowa '08
oby!!!! tobie tez moge jakiegos łądnego bobaska załatwic;-)rudka
nowych fasolek na razie brak, ale Ty będziesz pierwsza trzymam kciuki !
super ten bobas ze wstążką
Nouki jutro rano przed wizyta zatestuje
mi tak zwłaszcza,że mam torbiel ,która sie opróżnia nie na każdej wizycie,ale badaa propos wizyty u gin - czy Wasi lekarze badaja Wam piersi?
tsh 3,3 więc za wysokie dla staraczki i za krótką II fazę ok 10 dni cykle 28 ,ale owu ok 17-18dc tak więc badam się dalej.ojejj, a dlaczego? Co sie dzieje?
A ponoć tak łatwo zajśc w ciążę
kiciaq87
Fed up.....
mi tak zwłaszcza,że mam torbiel ,która sie opróżnia nie na każdej wizycie,ale bada
tsh 3,3 więc za wysokie dla staraczki i za krótką II fazę ok 10 dni cykle 28 ,ale owu ok 17-18dc tak więc badam się dalej.
A ponoć tak łatwo zajśc w ciążę
No to nie za fajnie mam nadzieje, ze sie jak najszybciej Toba zajma, w sensie, ze zaczniesz leki brac, bo to chyba do wyregulowania jest.
No latwo w ciaze zajsc jak sie nie chce, bo jak sie chce to juz o ironio, jakos trudniej
do wyregulowania ,a nawet i teraz może się udac tylko czasem może dojść do poronirnia ,ale jestem dobrej myśli i nadal walczymy :-)No to nie za fajnie mam nadzieje, ze sie jak najszybciej Toba zajma, w sensie, ze zaczniesz leki brac, bo to chyba do wyregulowania jest.
No latwo w ciaze zajsc jak sie nie chce, bo jak sie chce to juz o ironio, jakos trudniej
reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam się z samego rana
No coz wczoraj usnelam dość wcześnie jak dziecko, ze staranek wczorajszych nic nie wyszlo bo jedynie moj kochany troche mnie odstresowal;-);-), a ja po tym normalnie usnelam jak dziecko, wiec moze dzis pomecze mojego w ramach rekompensaty;-) i staranek. No i dzis moje kochanie tez ma wolne wiec prawie caly dzien mamy dla siebie
katia to trzymam intensywnie kciuki by wszystko udalo sie wyregulowac i bys szybko zalapala fasolinke
Noukie ciekawa jestem jak u Ciebie
Wszystkim Miłego dnia
No coz wczoraj usnelam dość wcześnie jak dziecko, ze staranek wczorajszych nic nie wyszlo bo jedynie moj kochany troche mnie odstresowal;-);-), a ja po tym normalnie usnelam jak dziecko, wiec moze dzis pomecze mojego w ramach rekompensaty;-) i staranek. No i dzis moje kochanie tez ma wolne wiec prawie caly dzien mamy dla siebie
katia to trzymam intensywnie kciuki by wszystko udalo sie wyregulowac i bys szybko zalapala fasolinke
Noukie ciekawa jestem jak u Ciebie
Wszystkim Miłego dnia
Podziel się: