reklama
kiciaq87
Fed up.....
kiciaq, noukie
miałam na myśli testy w ogóle, w tym miesiacu to miał prawo jeszcze nie wyjść, no ale jeszcze mi się nie zdarzyło żeby wyszedł wcześniej ...
ps. ostatni cykl 32 dniowy
no wiec wlasnie skoro taki dlugi cykl, to ten jak najbardziej moze byc podobny, takze na owu masz jeszcze czas, ale ogolnie wczesniej wychodzily pozytywne czy jak, bo nie zajarzylam cos
jakieś 3 miesiące temu zamówiłam chyba ze 20 szt testów owu na allegro, no i na początku robiłam , wszystkie negatywne, niektore z bladą ledwo widoczną kreską, ale to nie jest uznawane ze pozytyw , potem olałam sprawe i nie robiłam, no i w tym cyklu mi się o nich przypomniało :-) więc podejrzewam ,że są jakieś lewe...
Noukie
Majowa mama 2007
jakieś 3 miesiące temu zamówiłam chyba ze 20 szt testów owu na allegro, no i na początku robiłam , wszystkie negatywne, niektore z bladą ledwo widoczną kreską, ale to nie jest uznawane ze pozytyw , potem olałam sprawe i nie robiłam, no i w tym cyklu mi się o nich przypomniało :-) więc podejrzewam ,że są jakieś lewe...
Marti ja czytalam kiedys ze nie wszystkim testy owu wychodza
Ciekawe jak bedzie u mnie bo ja dopiero co z nimi zaczelam;-)
rudka
Mama lipcowa '08
Noukie wszystkiego naj naj!!!
Dzis mialam tyle roboty ze nawet brzucho nie bolał,ale jutro ide do gina- bo wrednej nadal brak juz 37dc -oby jutro były dobre wiesci! Były jakies fasolinki nowe ostatnio???bo nie mam dzis juz siły przeczytac zaleglosci):
Dzis mialam tyle roboty ze nawet brzucho nie bolał,ale jutro ide do gina- bo wrednej nadal brak juz 37dc -oby jutro były dobre wiesci! Były jakies fasolinki nowe ostatnio???bo nie mam dzis juz siły przeczytac zaleglosci):
kiciaq87
Fed up.....
No to chyba faktycznie jakies felerne, bo z tempki wynikalo, ze owu byla, a to bardziej wiarygodne
wiesz co , myślę że jakbym kupiła za jakieś 30zł 5 sztuk w aptece to może i by wyszły, a że ja poszłam na łatwiznę i zamówiłam z allegro niewiadomego pochodzenia 20 po złotówce bodajże za sztukę to nie spodziewam się po nich cudu:-) nawet bez instrukcji mi przyszły więc może źle coś robię? ee nie ma co sobie tym głowy zawracać, ale Tobie życzę powodzenia oczywiście :-)
Noukie
Majowa mama 2007
Noukie wszystkiego naj
Dzieki Rudka
W tygodniu zrobilam to danie z tunczykiem z Twojego przepisu:-) bylo super dodalam troszke jeszcze sera zoltego;-) Dzieki za przepis;-)
Kurcze dlugi ten cykl a powtarzalas test?
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
rudka
nowych fasolek na razie brak, ale Ty będziesz pierwsza trzymam kciuki !
super ten bobas ze wstążką
Marti ja tez takie te testy kupilam
Jest fasolka u Bakterii
Podziel się: