reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Noukie 100 lat!! no i spełnienia marzeń a zwłaszcza tego jednego o fasolce:-)

Miałam trochę roboty, więc znikłam na dłuższą chwilkę... ale jestem...:-)

NOUKIE, wszystkiego naj naj naj = po prostu Fasolinki!!!!!!;-)

.

Noukie wszystkiego najlepszego ... Fasolki.... Fasolki.... Fasolki ... :-):tak::-)

Nouke wszystkiegi NAJLEPSZEGO!!!!:-):-):-):-) Buziak! no i fasoleczki życzę z całego serducha:tak:

Dzieki dziewczyny:tak:
A ja byłam dziś u mojej gin i nie za dobrze dostałam luteine i skierowanie do endo:-(

Ojej a co sie stalo?????:eek:

No coż a mnie glowa nadal boli, nie chce nic brac bo nie lubie tych wszystkich tabletek. No a dzis pora na staranka a ja jakos ochoty nie mam:no:

no niby dziecko samo sie nie zrobi, ale ja juz odposcilam takie starania na sile, bo jakos tez rezultatow nie przynosily, wiec skoro zle sie czujesz to moze lepiej odpscic, albo sie przemuc ciach ciach i do spania :-p

czesc dziewczyny
Ja dzis w pracy tylko do 12:30 bylam, pospalam troche po poludniu i az mnie nosi teraz:-) jutro na szczescie wolne, ale w weekend musze na pare godzin isc do pracy, ehhh no cuz, trudno.
Tymczasem co u mnie, piersi pobolewaja, nawet dosc mozno, przez dzien to az je czuje bez dotykania, po prostu przy poruszaniu sie, jak jestem w domu bez stanika to jest troszke lepiej, ale jednak tez je czuje - no ale nieraz przed @ juz mnie bolaly mocno wiec nic wielkiego, odnosnie moich pobolewan w podbrzuszu zauwazam cos innego w tym cyklu, bo do tej pory od owu do @ mialam non stop takie cmienie, tym razem nie jest tak, od czasu do czasu boli, pozniej przechodzi i czasem jest to taki dziwny bol jak pierwszego dnia @, ale poboli i przechodzi - ale to tez zaden objaw, no ale co ja tu o objawach mowie, skoro to dopiero 21dc jakis 6 dpo moze, dziewczyny tak czy siak trzymajcie kciuki za mnie zeby to bylo jednak to :))

kciuki masz jak w banku;-)

A ja byłam dziś u mojej gin i nie za dobrze dostałam luteine i skierowanie do endo:-(
oj to niedobrze. co ci powiedziala konkretnie?

no niby dziecko samo sie nie zrobi, ale ja juz odposcilam takie starania na sile, bo jakos tez rezultatow nie przynosily, wiec skoro zle sie czujesz to moze lepiej odpscic, albo sie przemuc ciach ciach i do spania :-p

Biedronko u mnie tez owu na dniach a mi sie nie chce, dobrze Kiciaq radzi ciach ciach i spac:rofl2: a ja robilam test owu i negatywny:eek:

o Noukie, a co to urodzinki dzis masz? A ja nic nie wiem:zawstydzona/y: no to WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ I SPELNIENIA TEGO NAJWIEKSZEGO MARZENIA ;-)

No znowu wiosenka przybyla:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzieki za zyczonka:tak:

wow... fajne... na pewno sprzyjają ewentualnym przytulankom!!!

Uwaga... dzieczyny pomóżxie bo głupieję...
Trochę pobolewa mnie dół brzucha... tak jakby prawy jajnik mi trochę ćmił... więc już sama nie wiem czy przypadkiem dopiero teraz nie mam owulacji...
choć kalkulator wyliczył mi 11 dc na owulację...:wściekła/y:

i teraz moje pytanko jest czy owulacja zawsze (albo prawie zawsze) jest w połowie cyklu???
Ja powinnam miec owu we wtorek i wszystko wraz z kalkulatorem (oprocz sluzu) wskazywalo ze jest a tu tymczasem test owu dopiero dzisiaj wyswietlil druga kreche. I teraz tak sobie mysle, ze pewnie do tej pory (bo dopiero pierwszy raz robilam testy) mialam owu nie wtedy gdy myslalam...
ale skoro teraz wiem na pewno biore sie ostro do pracy;-) M. wraca po 22 z pracy a pozniej do boju:tak:

reklama
Do góry