reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
No i fajnie mi sie co jakis czas przysypia, no nic moze jednak zbiore sie z lozka, bo caly dzien w nim leze z laptopem hehehehe obok
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
No i fajnie mi sie co jakis czas przysypia, no nic moze jednak zbiore sie z lozka, bo caly dzien w nim leze z laptopem hehehehe obok
ale Ci dobrze... tez bym sobie tak poleżała... a tu pracowac trzeba... :-)
kusska wyczytałam że @ wredna przylazła do ciebie, przykro mi :-( 3mam kciuki za nowy cykl, tulę!
dzieki Kinia;-) zrobie co w mojej mocy heh
och nie zazdroszcze ci choroby (i zycze szybkiego wyzdrowienia!!) ale duuzo bym dala za taki dzien w luzku! ale niestety nawet chora nie mam na to wiekszych szans
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
No gdyby nie bol glowy i te oczeta co mi niestety wydzielina zachodza to byloby fajnie, no nic pora mi choc ubrac sie bo niedlugo ukochany przyjedzie a ja w pizamie, a no i czas zakropic cale te specyfiki do oczu
a moze właśnie nie ma po co się ubierać...;-)
biedroneczka1980
Fanka BB :)
W sumie to czas na staranka;-), tylko czy ja z takimi oczkami moge wygladac seksownie hehehe. Wczoraj wieczorem pociemku dorwalam ukochanego, ale czy za dnia sie mnie nie przestraszy to nie wiem;-)a moze właśnie nie ma po co się ubierać...;-)
Cześć mmm.., widze ze dzionek mialas meczacy, ale widze ze i skok u ciebie jest nareszcie, moze wiec pora dzialac
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
W sumie to czas na staranka;-), tylko czy ja z takimi oczkami moge wygladac seksownie hehehe. Wczoraj wieczorem pociemku dorwalam ukochanego, ale czy za dnia sie mnie nie przestraszy to nie wiem;-)
Cześć mmm.., widze ze dzionek mialas meczacy, ale widze ze i skok u ciebie jest nareszcie, moze wiec pora dzialac
eee tam... może nie zauważy... ;-)
reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
pokłóciłam sie wczoraj z mężem więc raczej ze staranek nici
no to witaj w klubie... my też wczoraj mieliśmy sprzeczkę, choć w sumie przed spaniem się pogodziliśmy słownie, więc mam nadzieję, ze chociaż dzisiaj sie przytulimy... juz nie dla fasolki, a raczej po prostu by byc razem
Podziel się: