reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hehe no chyba tak. ja to zwalam zawsze na hormony

albo może rzeczywiście jesteśmy nieznośne... tzn. ja na pewno... wiem, ze jakby mi tak mój o czymś non stop truł, i gadał, i pokazywał, i wymyslał i wymuszał... to też bym się wściekła i zrobiła awanturę... ale co ja na to wszystko poradze... skoro to silniejesze ode mnie...;-)

przy każdym z cykli obiecuję sobie, ze teraz to podejdę na spokojnie, na luzaku, bez fikasacji, ale i tak w praniu wychodzi inaczej...:szok:

wow... fajne... na pewno sprzyjają ewentualnym przytulankom!!!

Uwaga... dzieczyny pomóżxie bo głupieję...
Trochę pobolewa mnie dół brzucha... tak jakby prawy jajnik mi trochę ćmił... więc już sama nie wiem czy przypadkiem dopiero teraz nie mam owulacji...
choć kalkulator wyliczył mi 11 dc na owulację...:wściekła/y:

i teraz moje pytanko jest czy owulacja zawsze (albo prawie zawsze) jest w połowie cyklu???

reklama
Do góry