reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie umiem się jakoś pogodzić i iść się bzykać... łee nie nie nie to nie dla mnie, ja zawzięta małpa wredna jestem ... o Boze za co mnie tak karzesz??? aaaaaaaaaaaa

eijf
u mnie na wykresie widocznym dla was nie pokazuje kiedy były przytulanki, nie wiem jak ale samo się tak ustawiło

reklama
Eijf przy plamieniach/krwawieniach w ciąży tempka jest cały czas wysoko, więc widać z wykresu że to nie jest prawdziwa @.

a konta na nk nie mam, jakoś nie czuję potrzeby, jak Ty z kartą kredytową- bez której z kolei ja nie mogłabym zyc :-) serio, nie wiem jak dajecie radę i nie chodzi mi o wydawanie kasy na kredyt, ale my jeździmy na wszystkie wyjazdy/wakacje/narty nie zorganizowane i do wynajęcia domu/hotelu/samochodu/promu zwykle potrzebna jest karta kredytowa, innej opcji często nie ma.

nie umiem się jakoś pogodzić i iść się bzykać... łee nie nie nie to nie dla mnie, ja zawzięta małpa wredna jestem ... o Boze za co mnie tak karzesz??? aaaaaaaaaaaa

eijf
u mnie na wykresie widocznym dla was nie pokazuje kiedy były przytulanki, nie wiem jak ale samo się tak ustawiło
a ogladalas kiedys przyjaciol?jak sie poklocili ale ona miala owulacje i udawala ze wszystko ok:) a po fakcie znow kontynuacja klotni:) uwialbiam "Friends">mam cale pudlo i moge ogladac w nieskonczonosc.Z tym ze u nich nie wygladalo to potem najlepiej jesli o plodnosc chodzi...

Eijf przy plamieniach/krwawieniach w ciąży tempka jest cały czas wysoko, więc widać z wykresu że to nie jest prawdziwa @.

a konta na nk nie mam, jakoś nie czuję potrzeby, jak Ty z kartą kredytową- bez której z kolei ja nie mogłabym zyc :-) serio, nie wiem jak dajecie radę i nie chodzi mi o wydawanie kasy na kredyt, ale my jeździmy na wszystkie wyjazdy/wakacje/narty nie zorganizowane i do wynajęcia domu/hotelu/samochodu/promu zwykle potrzebna jest karta kredytowa, innej opcji często nie ma.
No wiem wiem,np. w afryce tez zeby wynajac samochod trzeba bylo miec karte.No i moj wtedy bierze chyba tymczasowa czy jak.sama nawet nie wiem.W sumie do tej pory wszedzie moglismy placic takimi naszymi kartami z banku...Nawet w chinach mozna bylo pieniadze wybrac z automatu.Na ogol moj jest na "nie" jesli chodzi o karte kredytowa.A ja nigdy nie odczuwalam jej braku.no moze dawno temu kiedy nie mozna bylo wiekszosci rzeczy przez internet kupic bez niej.Dzis juz tak.No a kazde wakacje rezerwujemy przewaznie jeszcze w nl i tez normalna karta sie placi.ah,jak naprawde trzeba bedzie to sie zrobi

tak tez myslalam z ta temperatura i @.
i nawet facebooka nie masz?to takie niedzisiejsze;;-)

nie mam facebooka Eijf, mój stary ma świra na punkcie bezpieczeństwa w sieci (zawodowe skrzywienie), jakbym umieściła w necie zdjęcie naszego dziecka to chyba by mnie zabił :-)
wiesz, każdy ma jakiegoś bzika :-)

reklama
Do góry