reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a wiecie ze i ja musze zawsze sikac po:tak:i chociaz wiele nie pije to i tak musze i juz,tez mi sie wydaje ze to gdzie w psychice siedzi ale najwazniejsze ze nie tylko u mnie chlopaki wyplywaja zeby ujrzec swiatlo dzienne:-p:rofl2:

czesc dziewczyny, ja tylko na chwile bo znowu mam sajgon w pracy i na nic poza praca oczywiscie czasu nie mam:no:
Piersi dalej mnie pobolewaja, ale tak sobie to przemyslalam, ze w sumie w zeszlym cyklu tez mnie tak kilka dni po owu zaczely bolec, a potem prawie przed sama @ przestaly, takze przestalam sie juz nakrecac, bo i po co. Niby mam nadzieje, wiadomo jeszcze ja mam, ale tak jakos nie dowierzam, ze moglo by sie udac, juz mi opada na wiara troche:no: Jesli teraz sie nie uda to listopad odpada bo jade do Pl bez B akurat jak bede miec plodne, wiec lipa no i praktycznie wyjdzie na to, ze przyjdzie 2010 rok a ja moze jeszcze w ciazy nie bede, tfu ftu nie mowie tak nawet bo jeszcze wykracze:no:
no i co i trzeba mi do pracy wracac, ehhh milego po poludnia dziewczyny

glowa do gory bo musi sie udac;-)
ja tez bym chciala zdazyc do 2010 a z drugiej strony w listopadzie czeka nas przeprowadzka wiec co sie nie stanie to i tak bedzie dobrze.
dajemy sobie czas do konca roku a jak sie nie uda to sru do lekarza-ot to moje noworoczne postanowienie;-)

glowa do gory bo musi sie udac;-)
ja tez bym chciala zdazyc do 2010 a z drugiej strony w listopadzie czeka nas przeprowadzka wiec co sie nie stanie to i tak bedzie dobrze.
dajemy sobie czas do konca roku a jak sie nie uda to sru do lekarza-ot to moje noworoczne postanowienie;-)

no to trzymam kciuki:-) a dlugo juz probujecie?

no to trzymam kciuki:-) a dlugo juz probujecie?

mozna powiedziec ze dobrych kilka miesiecy(moze i rok) z mniejszymi lub wiekszymi przerwami-antybiotyki,zastrzyki. ciezko mi okreslec dokladnie ile-moze sie to smieszne wydawac ale na poczatku nie liczylam ze bedzie to takie trudne zylam z miesiaca na miesiac nie zwarzajac ile to juz trwa i tak mijaja kolejne miesiace a tu nic i powoli zacczynam sie martwic ze z nami cos nie teges jest:-(

nie martwcie się dziewczyny w najgorszym razie będziemy się starać w przyszłym roku, chciałybyście żeby wasze dzieci miały zestresowane mamusie??
a co do leczenia to myślę ze im wcześniej tym lepiej, ja zmarnowałam 5 cykli...

nie martwcie się dziewczyny w najgorszym razie będziemy się starać w przyszłym roku, chciałybyście żeby wasze dzieci miały zestresowane mamusie??
a co do leczenia to myślę ze im wcześniej tym lepiej, ja zmarnowałam 5 cykli...

ja wiem nie warto marnowac czasu ale coz...
ja zaczne od mierzenia temperatury i obserwacji sluzu-zawsze juz cos,bo do tej pory wstyd sie przyznac ale nic nie robilam:wściekła/y:
a powiedzcie z badan co nalezaloby zrobic w pierwszej kolejnosc:sorry:

reklama
Do góry