reklama
kama
Fanka BB :)
czesc dziewczyny, ja tylko na chwile bo znowu mam sajgon w pracy i na nic poza praca oczywiscie czasu nie mam
Piersi dalej mnie pobolewaja, ale tak sobie to przemyslalam, ze w sumie w zeszlym cyklu tez mnie tak kilka dni po owu zaczely bolec, a potem prawie przed sama @ przestaly, takze przestalam sie juz nakrecac, bo i po co. Niby mam nadzieje, wiadomo jeszcze ja mam, ale tak jakos nie dowierzam, ze moglo by sie udac, juz mi opada na wiara troche Jesli teraz sie nie uda to listopad odpada bo jade do Pl bez B akurat jak bede miec plodne, wiec lipa no i praktycznie wyjdzie na to, ze przyjdzie 2010 rok a ja moze jeszcze w ciazy nie bede, tfu ftu nie mowie tak nawet bo jeszcze wykracze
no i co i trzeba mi do pracy wracac, ehhh milego po poludnia dziewczyny
glowa do gory bo musi sie udac;-)
ja tez bym chciala zdazyc do 2010 a z drugiej strony w listopadzie czeka nas przeprowadzka wiec co sie nie stanie to i tak bedzie dobrze.
dajemy sobie czas do konca roku a jak sie nie uda to sru do lekarza-ot to moje noworoczne postanowienie;-)
glowa do gory bo musi sie udac;-)
ja tez bym chciala zdazyc do 2010 a z drugiej strony w listopadzie czeka nas przeprowadzka wiec co sie nie stanie to i tak bedzie dobrze.
dajemy sobie czas do konca roku a jak sie nie uda to sru do lekarza-ot to moje noworoczne postanowienie;-)
no to trzymam kciuki:-) a dlugo juz probujecie?
kama
no to trzymam kciuki:-) a dlugo juz probujecie?
mozna powiedziec ze dobrych kilka miesiecy(moze i rok) z mniejszymi lub wiekszymi przerwami-antybiotyki,zastrzyki. ciezko mi okreslec dokladnie ile-moze sie to smieszne wydawac ale na poczatku nie liczylam ze bedzie to takie trudne zylam z miesiaca na miesiac nie zwarzajac ile to juz trwa i tak mijaja kolejne miesiace a tu nic i powoli zacczynam sie martwic ze z nami cos nie teges jest:-(
kama
nie martwcie się dziewczyny w najgorszym razie będziemy się starać w przyszłym roku, chciałybyście żeby wasze dzieci miały zestresowane mamusie??
a co do leczenia to myślę ze im wcześniej tym lepiej, ja zmarnowałam 5 cykli...
ja wiem nie warto marnowac czasu ale coz...
ja zaczne od mierzenia temperatury i obserwacji sluzu-zawsze juz cos,bo do tej pory wstyd sie przyznac ale nic nie robilam
a powiedzcie z badan co nalezaloby zrobic w pierwszej kolejnosc
reklama
Podziel się: