reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Wg mojej skromnej :eek: opinii wazna jets obecnosc i jakosc sluzu w dniach plodnych a w lutealnej normalnym jest ze nie ma go az tyle zeby swobodnie sie wydostawal na zewnatrz chociazby dlatego ze jego konststencja jest inna.

Jasne, że najważniejszy jest w okresie płodnym tego w żaden sposób nie kwestionuje!

reklama
o rety to jak długi Ty masz cykl??
no normalnie mam 33 dni max a teraz cos zeswirowalo i strasznie sie wydluzyl. jak dla mnie to moze byc dlugi byle owocny:tak:

a jak ktos opatentuje korek to ja tez sie pisze.
u mnie ten sam problem z sikaniem po przytulankach. nie ma mocnych musze isc. mialam kilka razy zapalenie pecherza i teraz wogole bardzo czesto biegam do wc. koszmar!

a na wiesiolek lub len to sie chyba zdecyduje od nastepnego cyklu bo niby ten sluz jest ale nie za wiele. a skoro to ma duze znaczenie to czemu nie. wiecie co tak sobie pomyslalm ze moze jak ten cykl jest taki dlugi to moje endo mialo duuuzo czasu na rosniecie i moze uroslo odpoiednio zeby jajeczko sie zadomowilo hehe. ale mi sie marzy...

czesc dziewczyny, ja tylko na chwile bo znowu mam sajgon w pracy i na nic poza praca oczywiscie czasu nie mam:no:
Piersi dalej mnie pobolewaja, ale tak sobie to przemyslalam, ze w sumie w zeszlym cyklu tez mnie tak kilka dni po owu zaczely bolec, a potem prawie przed sama @ przestaly, takze przestalam sie juz nakrecac, bo i po co. Niby mam nadzieje, wiadomo jeszcze ja mam, ale tak jakos nie dowierzam, ze moglo by sie udac, juz mi opada na wiara troche:no: Jesli teraz sie nie uda to listopad odpada bo jade do Pl bez B akurat jak bede miec plodne, wiec lipa no i praktycznie wyjdzie na to, ze przyjdzie 2010 rok a ja moze jeszcze w ciazy nie bede, tfu ftu nie mowie tak nawet bo jeszcze wykracze:no:
no i co i trzeba mi do pracy wracac, ehhh milego po poludnia dziewczyny

czesc dziewczyny, ja tylko na chwile bo znowu mam sajgon w pracy i na nic poza praca oczywiscie czasu nie mam:no:
Piersi dalej mnie pobolewaja, ale tak sobie to przemyslalam, ze w sumie w zeszlym cyklu tez mnie tak kilka dni po owu zaczely bolec, a potem prawie przed sama @ przestaly, takze przestalam sie juz nakrecac, bo i po co. Niby mam nadzieje, wiadomo jeszcze ja mam, ale tak jakos nie dowierzam, ze moglo by sie udac, juz mi opada na wiara troche:no: Jesli teraz sie nie uda to listopad odpada bo jade do Pl bez B akurat jak bede miec plodne, wiec lipa no i praktycznie wyjdzie na to, ze przyjdzie 2010 rok a ja moze jeszcze w ciazy nie bede, tfu ftu nie mowie tak nawet bo jeszcze wykracze:no:

nie spisuj jeszcze wszystkiego na straty. moze pojedziesz do Polski z groszkiem w brzuchu;-) ja ci tego zycze i tzymam kciuki:-)

Ja chodzę calutki miesiac i to jeszcze zmieniam 2 razy dziennie!!!

no ale to raczej nie jest norma dla kobiet (??)

Racja:-)

Wg mojej skromnej :eek: opinii wazna jets obecnosc i jakosc sluzu w dniach plodnych a w lutealnej normalnym jest ze nie ma go az tyle zeby swobodnie sie wydostawal na zewnatrz chociazby dlatego ze jego konststencja jest inna.

No właśnie i to jest najważniejsze, jak nie będzie śluzu w tych dniach to już koniec. Bardzo ważna jest tu jakość śluzu, czyli taki który pozwoli Armii zdobyć cel:-D Ale Bardzo ważne jest to aby sprawdzić czy wasz śluz nie wytwarza przeciwciał na żołnierzyki, bo jeżeli tak to jego ogromne ilości w niczym nie pomogą.

Pamiętaj, by mieć do końca nadzieję - nie nakrecać sie ale też nie spisywać wszystkiego na straty!

Żeby tak sie udało wyłaczyć myślenie na te 2 tygodnie:sorry:

reklama
Do góry