reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tylko pamietaj, że same temperaturki bez objawów śluzu to za mało, by wszystko ocenić!!!
Ale u mnie z tym śluzem to jest tak że ja dopiero coś czuję w okolicach 11dc i przed @ a tak to kiepsko...[/QUOTE]

W takiej sytuacji kup sobie olej z lnu i bierz, wtedy śluz Ci sie poprawi, a jedo jakość jest bardzo dla Żołnierzy!!!!:tak:

...hm....czyli to że iwcia (no i ja) nie odczuwamy sluzu na zewnatrz caly cykl moze miec wplyw na (nie)plodnosc? Ja uznalam to za normalne, zwlaszcza ze endo w macicy mam prawidlowe...

Niestety, ale ma duże znaczenie jakość śluzu, bo to środowisko w którym pare godzin lub nawet dni mają przeżyć chłopaki, jeśli jego jakość lub ilość jest kiepska, to żołnierze żyja krócej lub nawet od razu padają.

Ja też miałam bardzo kiepściutko ze śluzem dlatego od ponad 7 miesiecy jem albo wiesiołka albo olej z lnu.

A po za tym olej z lnu zawiela kwasy omega 3 i 6 które są super wskazane dla ewentualnej fasolki, ale również dla kobiety!!!!

no ale to raczej nie jest norma dla kobiet (??)

Może i nie jest ale wcześniej miałam, go mało, a jeżeli był to taki, że ciażko było go ocenić!

A śluz musi być chyba bardzo ważny, bo ja teraz nie zaskoczę to biorą mnie do szpitala i jednym z badań będzie badanie śluzu- jakie to środowisko jest dla chłopaczków.

Tak czy inaczej olej z lnu na 1000000% nie zaszkodzi, za to możne zarówno tobie jak i fasolce bardzo pomóc!!!!:tak:

Niestety, ale ma duże znaczenie jakość śluzu, bo to środowisko w którym pare godzin lub nawet dni mają przeżyć chłopaki, jeśli jego jakość lub ilość jest kiepska, to żołnierze żyja krócej lub nawet od razu padają.

Ja też miałam bardzo kiepściutko ze śluzem dlatego od ponad 7 miesiecy jem albo wiesiołka albo olej z lnu.

A po za tym olej z lnu zawiela kwasy omega 3 i 6 które są super wskazane dla ewentualnej fasolki, ale również dla kobiety!!!!

nie no wiadomo, ze to środowisko życia dla żołnierzy... wiec musi być dobre..., ale mniejsza iliśc śluzu to i tak nie jest taki problem jak np. brak owulacji, nie?:eek:

a dlaczego tego wiesołka tylko do jajeczkowania?:sorry:

reklama
nie no wiadomo, ze to środowisko życia dla żołnierzy... wiec musi być dobre..., ale mniejsza iliśc śluzu to i tak nie jest taki problem jak np. brak owulacji, nie?:eek:

a dlaczego tego wiesołka tylko do jajeczkowania?:sorry:

Bo ma działanie spazmatyczne, czyli skurczowe i nie daj Bóg może wywołać skurcze macicy jak fasolka bedzie chciała sie zamościć

Do góry