reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jagodka
no najgorsze te dni z @ , jak trzeba to się wypłacz, wyżal i będzie lepiej ! mnie też już brakuje cierpliwości , ale co poradzić

reklama
Tak!! Mam II krechy!! Na 2 testach!!

Gratuluje:-):-):-)
Ja pewnie cos kolo 30 - 31pażdziernika

To jak i ja:rofl2:

Wiecie co dziewczyny, obawiam sie, że ten cykl mimo monitorowania też bedzie w plecy, bo niestety przez to wszystko zaczyna nam się w małżeństwie kićkać.

Wczoraj z samego rana tak sie pocielismy, ze szok, dziś jeszcze mamy ciche dni i sie boję że mimo że będę wiedziała kiedy owulka bedzie to nic z tego nie bedzie :-(

Mam nadzieje, ze sie jakoś poukłada!

Ja mialam starania rozpoczac w weekend z nowu jakos weny niemialam:-( cholera co mi jest juz 3 tyg a ja nic:sorry::-:)sorry::-(

no i tak jak przewidzialam moje dziecko ma biegunke a mnie znowu jest niedobrze. to chyba jakis wirus tu panuje:crazy: fatalnie sie czuje:-(

jagodka bardzo mi przykro

Zdrowka Kusska;-)

Jagodko wiekszosc z nas wie niestety jak sie teraz czujesz:sorry: przykro mi:sorry:

Eijf trzymam kciuki za jedno i drugie:cool2:

Kusska, może małej coś zaszkodziło. O to nie trudno, bo po antybiotykach na pewno organizm bardziej osłabiony - zdrówka dla córy!
Ruska następna - no to czekamy na brak @ :)
A ty kiedy testujesz??
Jagódka - dasz radę... wiadomo czas nadejścia to czas zwątpienia, ale uda się - trzeba marzyć i chcieć a uda się na pewno!
Martilla - jw. :rolleyes:

TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
eijf -14 października ???
Hope33 - październik ???
kusska - 17 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
kinga85
katia_793
Anulin
biedroneczka1980

a tu najbardziej aktualna lista, jagodka zmienic coś w testujących? czy Cię zostawić?

Ostatnia edycja:
bakteria
dzięki, mówie Ci jaka to ulga mieć już to za sobą:-)

chup
no ja chcę ,ale coś mi nie wychodzi:p
wyjdzie, wyjdzie... nie trać nadzieii :-)

TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
Hope33 - październik ???
kusska - 17 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
kinga85
katia_793
Anulin
biedroneczka1980

a tu najbardziej aktualna lista, jagodka zmienic coś w testujących? czy Cię zostawić?

ostatnie zafasolkowane, to nadzieja dla staraczek, bo szybciutko się dziewczynom udało :sorry:

jagodka
no najgorsze te dni z @ , jak trzeba to się wypłacz, wyżal i będzie lepiej ! mnie też już brakuje cierpliwości , ale co poradzić

Martilla..zostaw w starających się...zobaczymy jak to bedzie....zaczne mierzyc tempke....może będę miała jakieś pojęcie o moim cyklu....

mnie brakuje siły,bo ja z natury jestem pesymistką....nigdy nie patrze na świat w dobrych kolorach....niestety...więc tym bardziej to przezywam,ale podniosę się....jak zawsze...

TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
Hope33 - październik ???
kusska - 17 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
kinga85
katia_793
Anulin
biedroneczka1980

wrzuciłam ostateczną wersję, możecie dowolnie modyfikować ;-)

jagodka
nie pozostaje nam nic innego jak dalej się starać i czekać na efekty, każdemu czasem zdarza się gorszy dzień, ale pozytywne nastawienie to już połowa sukcesu!

chup
nie trace, jeszcze;-)

reklama
Martilla i bardzo dobrze... :sorry:
Ja na razie pozytywnie nastawiona jestem, bo dopiero zaczęliśmy staranka.. ale co będzie za 5, czy (albo 10 cyklów)... aż strach pomyśleć co moja psychika wymyśli.:eek::szok:

Do góry