reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kusska, agniesiar i inne dłużej czekające staraczki - wierzę, że niedługo Wam się uda.
martilla - niby 5 cyklów to nie dużo, a jednak też ciężko, nie?

Fajny pomysł z tym dopisaniem cyklów starań.. :tak:

A ja tobie życzę ,co byś nie musiała tak długo czekać i oby pierwszy cykl był tym ostatnim!!!!:tak:

reklama
ja mam nadzieję,że każda z nas już niedługo będzie cieszyć się z dwóch kreseczek na teście....i oby tak się stało,zarówno u tych mniej jak i więcej starających się!!!!!!

ja mam nadzieję,że każda z nas już niedługo będzie cieszyć się z dwóch kreseczek na teście....i oby tak się stało,zarówno u tych mniej jak i więcej starających się!!!!!!

Pewnie, że tak.

Nie miałam na myśli tego, że jednym sie należy szybciej niż innym.

Chciałam tylko powiedzieć że los jest niesprawiedliwy i każda z nas powinna zaskoczyć maxymalnie w 3 cyklu.

Ale nie ma co sie zastanawiać -dlaczego - tylko walczyć i mieć nadzieję!!!

Że to już ostatni CYKL!!!!

Dziewczyny, myślę o Was ciepło = fluidki :-) Najcieplej o tych, co już długo się starają. Ja też nieraz widywałam 1 krechę na teście, choć taki mega starankowy z celowaniem w owulację i sercem pełnym nadziei, to faktycznie dopiero ten cykl :-) Trochę więc wiem, co czujecie. Pamiętajcie też, że się nieźle napracowałam na te II kreseczki, bo laparoskopia i dochodzenie do siebie były co najmniej ciężkie :-( Ale teraz to już wszystko nieważne, dałabym sobie dużo więcej zrobić, jeśli to by miało umożliwić dzidzię :-)
Trzymam kciuki i kibicuję wszystkim :-) Niebawem kolejne testujące, oby październik był owocny!!

Dziewczyny, myślę o Was ciepło = fluidki :-) Najcieplej o tych, co już długo się starają. Ja też nieraz widywałam 1 krechę na teście, choć taki mega starankowy z celowaniem w owulację i sercem pełnym nadziei, to faktycznie dopiero ten cykl :-) Trochę więc wiem, co czujecie. Pamiętajcie też, że się nieźle napracowałam na te II kreseczki, bo laparoskopia i dochodzenie do siebie były co najmniej ciężkie :-( Ale teraz to już wszystko nieważne, dałabym sobie dużo więcej zrobić, jeśli to by miało umożliwić dzidzię :-)
Trzymam kciuki i kibicuję wszystkim :-) Niebawem kolejne testujące, oby październik był owocny!!

Oj łapię te fluidki i mam nadzieje, ze nałapałam sie wystarczająco dużo by ten cykl był ostatnim!

I jeszcze raz gratuluję!!!!:-D

Pewnie, że tak.
Nie miałam na myśli tego, że jednym sie należy szybciej niż innym.

Ja absolutnie tak tego nie odebrałam...chciałam tylko tak napisać ku pokrzepieniu..serc....i fasolek :)

Dziewczyny, myślę o Was ciepło = fluidki :-) Trzymam kciuki i kibicuję wszystkim :-) Niebawem kolejne testujące, oby październik był owocny!!

Oj to ja łapię te fluidki....jak nic....:tak:

TESTUJĄCE:

jagódka1231- 12 października
eijf -14 października ???
Hope33 - październik ???
kusska - 17 października
Rudka - 20 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
kinga85
katia_793
Anulin
biedroneczka198
Rudka - 3 cykl

uaktualniam

Tak!! Mam II krechy!! Na 2 testach!!

Dziękuję, dziękuję, dziękuję!! Nie mogę w to uwierzyć... Płaczę i śmieję się na zmianę i się witam z brzuchem jak głupia!!
Cholercia, jestem w ciąży!! :-D:-):yes:
Bardzo sie ciesze!!!!!!!i ogromnie gratuluje-takie wiesci podtrzymują nas na duchu!!!!! Spokojnych 9 miesiecy zycze!!!!
Nie dziękuje, co by nie zapeszać;-)

Ale tak bym chciała zobaczyć jakąś z długim stażem - wtedy każda by mogła uwierzyć - że prędzej czy później ale sie UDA!!!!:-)
na staraczkowym forum jak sie zapisalam to czytalam o pani ktora zaszła po 7 latach staran!!!!:tak:

u mnie 34dc i czekam co bedzie

reklama
Bardzo sie ciesze!!!!!!!i ogromnie gratuluje-takie wiesci podtrzymują nas na duchu!!!!! Spokojnych 9 miesiecy zycze!!!!

na staraczkowym forum jak sie zapisalam to czytalam o pani ktora zaszła po 7 latach staran!!!!:tak:

u mnie 34dc i czekam co bedzie

Mam nadzieję, że ja tak długo czekać nie bedę musiała!!!!!!!!!!!

A dlaczego jeszcze nie testujesz?:eek:

Do góry