Gratulacje moja droga :-)czyżby znów szykował sie wysyp fasolekTak!! Mam II krechy!! Na 2 testach!!
reklama
cześć dziewczyny !
bakteria
oczywiście gratulacje!!! złoty strzał hehe :-)
jagodka
przykro mi ,że @ przylazła małpa jedna, a tempke możesz mierzyć od @ lub po niej , zawsze o tej samej godzinie po przebudzeniu bez wstawania z łóżka
eijf
trzymam kciuki za jedno i drugie ! oby wyszło na plus w jednym i drugim !:-)
bakteria
oczywiście gratulacje!!! złoty strzał hehe :-)
jagodka
przykro mi ,że @ przylazła małpa jedna, a tempke możesz mierzyć od @ lub po niej , zawsze o tej samej godzinie po przebudzeniu bez wstawania z łóżka
eijf
trzymam kciuki za jedno i drugie ! oby wyszło na plus w jednym i drugim !:-)
jagodka1231
Fanka BB :)
cześć dziewczyny !
jagodka
przykro mi ,że @ przylazła małpa jedna, a tempke możesz mierzyć od @ lub po niej , zawsze o tej samej godzinie po przebudzeniu bez wstawania z łóżka[QUOTE]
:-zawstydzona/y:dziekuje...jakos sobie musze poradzic...
jagodka1231
no i tak jak przewidzialam moje dziecko ma biegunke a mnie znowu jest niedobrze. to chyba jakis wirus tu panuje fatalnie sie czuje:-(
jagodka bardzo mi przykro
dziękuję.
Kusska oje dziecko dzisiaj kaszlało tak mocno,że zwymiotowało,poza tym rozwolnienie.....a własnie skończylismy antybiotyki....
dziękuję.
Kusska oje dziecko dzisiaj kaszlało tak mocno,że zwymiotowało,poza tym rozwolnienie.....a własnie skończylismy antybiotyki....
ja mam nadzieje ze to nie zadne chorobsko tylko jakies problemy z zoladkiem wczoraj troche namieszala na kolacje to moze dzis to odchorowuje. nie ma zadnych innych objawow na razie ani temperatury ani kaszlu nic. podalam jej lekarstwo i zobaczymy co bedzie dalej
jagodka1231
No trzeba..wierzyć....tylko jak przychodzi @ to są chwile zwątpienia...nic nie poradzę...
nie nadrobię zaległości, ale co tam...
Bakteria - wow, wielkie gratki!! Ja też chcę
i tak w ogóle, która następna??
Jagódka - głowa do góry! Uda się już niedługo - trzeba wierzyć!
ktora nastepna? czekamy na wiesci od Rudki wczoraj robila test ale wyszedl negatywny. no a potem to ja jestem
reklama
bakteria
kusska, a jak przeczucia, ew. objawy?? :-)
PS - dzięki wszystkim za gratki, iściski, dziewczyny i czekam na kolejne z pozytywnymi teścikami, wszystkim tego życzę :-) jagódka, bardzo mi przykro... Trzymam kciuki za nowy cykl, bardzo mocno!!
martilla, gratuluję bardzo obrony :-) (ja też jeszcze studiuję :-) )
PS - dzięki wszystkim za gratki, iściski, dziewczyny i czekam na kolejne z pozytywnymi teścikami, wszystkim tego życzę :-) jagódka, bardzo mi przykro... Trzymam kciuki za nowy cykl, bardzo mocno!!
martilla, gratuluję bardzo obrony :-) (ja też jeszcze studiuję :-) )
Podziel się: