bakteria
Fanka BB :)
jasne, dziewczyny, do napisania później/wieczorem :-) Dzięki za gratki i już dziś życzę wszystkim tych II kresek, o których tak marzymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marzi, no i właśnie dlatego te moje objawy to żadne objawy ;-) jak widać, nie ma się co sugerować dopóki nie nastanie termin @... ale wiem, jakie to oczekiwanie paskudne. Kurczę, muszę się psychicznie i fizycznie przygotować na powiadomienie M. o nowinie :-) Dobrze, że kupiłam w zeszłym tygodniu książkę dla przyszłych tatusiów ;-D
Eijf widzę że się mocno nakręciłaś w tym cyklu, życzę Ci kochana ciaży jak nie wiem co :-)
Agniesia Twój wykres to efekt małej dokładności termometru, generalnie płaski wykres przed owu to dobrze, skoki to zwykle efekt zbyt wysokiej albo skaczącej prolaktyny. gdybyś miała dokładniejszy termometr to zamiast krechy miałabyś pewnie małą falę albo coś w tym stylu. w każdym razie to normalne.
Tylko sie przywitam.....;-)
Tak!! Mam II krechy!! Na 2 testach!!
OBRONIŁAM !!!
Tak!! Mam II krechy!! Na 2 testach!!
Tylko sie przywitam.....;-)
Trzymam serdecznie kciuki za pozostałe dziwczyny :-) Za Was wszystkie! A teraz czekam z niecierpliwością zwłaszcza na wieści od rudki i jagódki :-d