reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
marzi, no i właśnie dlatego te moje objawy to żadne objawy ;-) jak widać, nie ma się co sugerować dopóki nie nastanie termin @... ale wiem, jakie to oczekiwanie paskudne. Kurczę, muszę się psychicznie i fizycznie przygotować na powiadomienie M. o nowinie :-) Dobrze, że kupiłam w zeszłym tygodniu książkę dla przyszłych tatusiów ;-D

napisz koniecznie jaka będzie reakcja... smieszne to troche, ze najpierw nas powiadomłaś... a sprawcę tego cudu w drugiej kolejności!!! hihihi

papatki!!!!:rofl2:

Eijf widzę że się mocno nakręciłaś w tym cyklu, życzę Ci kochana ciaży jak nie wiem co :-)

Agniesia Twój wykres to efekt małej dokładności termometru, generalnie płaski wykres przed owu to dobrze, skoki to zwykle efekt zbyt wysokiej albo skaczącej prolaktyny. gdybyś miała dokładniejszy termometr to zamiast krechy miałabyś pewnie małą falę albo coś w tym stylu. w każdym razie to normalne.

Dzięki, pocieszyłaś mnie - to właśnie chciałam usłyszeć, bo już głupiałam i jadę na dwa termometry:szok:

Tak!! Mam II krechy!! Na 2 testach!!

wielkie gratulacjeeee!!!! miło uslyszec takie dobre wiesci z rana:-):-)

TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
Hope33 - październik ???
bakteria - 12 października
kusska - 17 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
malwinka91
kinga85
katia_793
Anulin
biedroneczka1980

Wiecie co dziewczyny, obawiam sie, że ten cykl mimo monitorowania też bedzie w plecy, bo niestety przez to wszystko zaczyna nam się w małżeństwie kićkać.

Wczoraj z samego rana tak sie pocielismy, ze szok, dziś jeszcze mamy ciche dni i sie boję że mimo że będę wiedziała kiedy owulka bedzie to nic z tego nie bedzie :-(

Mam nadzieje, ze sie jakoś poukłada!

reklama
Witajcie dziewczynki...ależ się rozpisałyście....huhuhuhuhuuuuu....ledwo doczytałam.....

Wiedziałam....gratuluje serdecznie!!!!!

Tak!! Mam II krechy!! Na 2 testach!!

No spodziewałam się,że w końcu przyjda dobre wiadomości...hurra...GRATULUJE z CAŁEGO SERCA!!!!!i trzymam kciuki za dalsze miesiące!!!!!i zycze duzo adości i zdrówka!!!!!niech maleństwo za jakiś czas mocno kopie:-D

Tylko sie przywitam.....;-)

witaj!!!

Trzymam serdecznie kciuki za pozostałe dziwczyny :-) Za Was wszystkie! A teraz czekam z niecierpliwością zwłaszcza na wieści od rudki i jagódki :-d

No cóż....u mnie nie ma dobrych wiadomości,ale własnie takich się spodziewałam...... @ przyszła wczoraj.....i wcale nie miałam nadziei,że się uda...tym bardziej po tym co napisałam EMMA.....więc kolejny cykl przede mną,raczej nie mam nadziei,że sie uda....teraz ten cykl wezmę jeszcze ten mój lek,a potem jeden cykl bez niego i zobaczymy co będzie.....nie mam doła...ale nie jest mi wesoło.....

TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
kusska - 17 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
nanusia82
toska32
ewelina28
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
malwinka91
kinga85
katia_793
Anulin
biedroneczka1980
jagódka1231[/QUOTE]

dopisałam się do starających....choć nie wiem czy faktycznie nią jestem....chcę zacząć mierzyc tempkę,ale chciałabym zapytać od którego dnia mierzyć?Od razu pierwszego od momentu pojawienia sie @????

Do góry