reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
eijf
zlał Ci ktoś kiedyś tyłek za takie gadanie? Jak nie to chyba będę pierwsza! Głowa do góry! Jeszcze nic nie wiadomo , a Ty już się poddajesz!!

rudka
kurde przykro mi:-( a który to dc?

eijf
zlał Ci ktoś kiedyś tyłek za takie gadanie? Jak nie to chyba będę pierwsza! Głowa do góry! Jeszcze nic nie wiadomo , a Ty już się poddajesz!!

rudka
kurde przykro mi:-( a który to dc?
ale przeciez nie pisze tego by sie uzalac.wiesz ze nawet do wczoraj mialam takie ciche nadzieje a teraz juz czuje co czuje i to na czas nawet.tak juz mam tego czasem dosyc ze matko.

rudka-wiem jak sie czujesz...

ale przeciez nie pisze tego by sie uzalac.wiesz ze nawet do wczoraj mialam takie ciche nadzieje a teraz juz czuje co czuje i to na czas nawet.tak juz mam tego czasem dosyc ze matko.

doskonale to rozumiem, miałam tak ostatnim razem, ale może tym razem przeczucie Cię myli ? Oby!!!;-)

ps. zaraz zejde z tego świata... blee ide coś zjeść może będzie lepiej

No i nie potrzebnie poszłam, mąż wygonił mnie z kuchni i powiedział,że zrobi mi śniadanie ,a ja mam sobie iść do pokoju:-) jakiś dzień dobroci dzisiaj hehe

Ostatnia edycja:
doskonale to rozumiem, miałam tak ostatnim razem, ale może tym razem przeczucie Cię myli ? Oby!!!;-)

ps. zaraz zejde z tego świata... blee ide coś zjeść może będzie lepiej

No i nie potrzebnie poszłam, mąż wygonił mnie z kuchni i powiedział,że zrobi mi śniadanie ,a ja mam sobie iść do pokoju:-) jakiś dzień dobroci dzisiaj hehe
eh ja juz sily nie mam.
tez ide cos zjesc bo moj zawiozl znajomych na lotnisko.
nic mi sie robic nie chce!Taka leniwa dzis jestem.a musze wyprasowac i liste zakupow zrobic...potem cholera znow caly tydzien do pracy...

ja tez mam dzis lenia i jeszcze w piżamie latam, deszcz pada to nic się człowiekowi nie chce.
a taki piękny sen miałam dzisiaj ! śniło mi się ,że mam córkę hehehe moja mama też jeszcze jedną, koleżanka kolejną i jeszcze jedna syna:-) to się nazywa baby boom:-D

reklama
Rudka przykro mi:-:)-:)-(

Eijf te dni przed sama @ sa okropne:sorry:
No mowie ci,jeszcze do wczoraj mialam zludzenia.Zostaly mi dwa dni.
do tego ta piers gdzie ten guzek jest tak mnie zanow zaczela bolec.

nic mi sie nie chce a musze cos zrobic.z domu w kazdym razie dzis nie wychodze.
musze wyszukac informacji co trzeba zanim sie zadzwoni umowic z konsulem...Moze bedzie nam sie chcialo w to bawic.
a masz jakis pomysl na inne miasto gdyby to nie wypalilo?
w sumie myslalam ze chce na plaze jechac ale jakos mi przeszlo.

Do góry