reklama
mmm...
Fanka BB :)
Wyglada na to ze 14 dc bylo podejscie, a czy byla kurde znowu cykl z tego niepracujacego jajnika?????
na to wygląda, ale mam nadzieję że leki zaczną działać i że to ostatni taki cykl
eijf
ale przeciez nie pisze tego by sie uzalac.wiesz ze nawet do wczoraj mialam takie ciche nadzieje a teraz juz czuje co czuje i to na czas nawet.tak juz mam tego czasem dosyc ze matko.eijf
zlał Ci ktoś kiedyś tyłek za takie gadanie? Jak nie to chyba będę pierwsza! Głowa do góry! Jeszcze nic nie wiadomo , a Ty już się poddajesz!!
rudka
kurde przykro mi:-( a który to dc?
rudka-wiem jak sie czujesz...
mmm...
przykro mi rudka oby na następnym który zrobisz były 2 krechyCzesc dziewczyny, niestety na teście jedna kreska
ale przeciez nie pisze tego by sie uzalac.wiesz ze nawet do wczoraj mialam takie ciche nadzieje a teraz juz czuje co czuje i to na czas nawet.tak juz mam tego czasem dosyc ze matko.
doskonale to rozumiem, miałam tak ostatnim razem, ale może tym razem przeczucie Cię myli ? Oby!!!;-)
ps. zaraz zejde z tego świata... blee ide coś zjeść może będzie lepiej
No i nie potrzebnie poszłam, mąż wygonił mnie z kuchni i powiedział,że zrobi mi śniadanie ,a ja mam sobie iść do pokoju:-) jakiś dzień dobroci dzisiaj hehe
Ostatnia edycja:
eijf
eh ja juz sily nie mam.doskonale to rozumiem, miałam tak ostatnim razem, ale może tym razem przeczucie Cię myli ? Oby!!!;-)
ps. zaraz zejde z tego świata... blee ide coś zjeść może będzie lepiej
No i nie potrzebnie poszłam, mąż wygonił mnie z kuchni i powiedział,że zrobi mi śniadanie ,a ja mam sobie iść do pokoju:-) jakiś dzień dobroci dzisiaj hehe
tez ide cos zjesc bo moj zawiozl znajomych na lotnisko.
nic mi sie robic nie chce!Taka leniwa dzis jestem.a musze wyprasowac i liste zakupow zrobic...potem cholera znow caly tydzien do pracy...
Noukie
Majowa mama 2007
Czesc dziewczyny, niestety na teście jedna kreska
Rudka przykro mi:---(
ale przeciez nie pisze tego by sie uzalac.wiesz ze nawet do wczoraj mialam takie ciche nadzieje a teraz juz czuje co czuje i to na czas nawet.tak juz mam tego czasem dosyc ze matko...
Eijf te dni przed sama @ sa okropne
ja tez mam dzis lenia i jeszcze w piżamie latam, deszcz pada to nic się człowiekowi nie chce.
a taki piękny sen miałam dzisiaj ! śniło mi się ,że mam córkę hehehe moja mama też jeszcze jedną, koleżanka kolejną i jeszcze jedna syna:-) to się nazywa baby boom
a taki piękny sen miałam dzisiaj ! śniło mi się ,że mam córkę hehehe moja mama też jeszcze jedną, koleżanka kolejną i jeszcze jedna syna:-) to się nazywa baby boom
reklama
eijf
No mowie ci,jeszcze do wczoraj mialam zludzenia.Zostaly mi dwa dni.Rudka przykro mi:---(
Eijf te dni przed sama @ sa okropne
do tego ta piers gdzie ten guzek jest tak mnie zanow zaczela bolec.
nic mi sie nie chce a musze cos zrobic.z domu w kazdym razie dzis nie wychodze.
musze wyszukac informacji co trzeba zanim sie zadzwoni umowic z konsulem...Moze bedzie nam sie chcialo w to bawic.
a masz jakis pomysl na inne miasto gdyby to nie wypalilo?
w sumie myslalam ze chce na plaze jechac ale jakos mi przeszlo.
Podziel się: