reklama
rudka
Mama lipcowa '08
postaram sieale nie musisz wstawać, nastawiasz budzik np na 7 mierzysz i dalej idziesz spać
mam dzis 33 dc, poki nie ma wrednej poki nadzieja, zobaczymy
mmm...
Fanka BB :)
to może zatestój za kilka dni jeszcze raz??przynajmniej mozesz sie podeprzec wykresikiem,ja mam tylko przypuszczenia, ale chyba nie na darmo mnie tyle w brzuchu kłuło-myslalam ze to od owu....a jednak....
jeden działający jajnik... biorę bromergon, ale jeszcze za wcześnie żeby zaczął działać1 jajnik?
mmm...
tak, lekarka stwierdziła, że jeden nie działa, mam za wysoką prolaktynę i za niski progesteronczyli z tym 1 tez jest cos nie tak??
eijf
martilla-no jemu w sumie wiza niepotrzebna a poza tym on haruje od rana do nocy wiec u niego trudniej z czasem.dzis przegladniemy razem co mam zalatwic i czy wszystko dobrze zrozumialam(bo czasem on widzi zreczy ktore ja zlewam).Poza tym on chce by jego dziewczyna byla samodzielna i sama potrafila zalatwiac papierkowe rzeczy a nie przy wszystkim ogladala sie na faceta.i tak tyle dla mnie robi.po weselu wieczorem lalo i w deszczu lecial po moja zapomniana parasolke a rano po kozaki zostawione w samochodzie.teraz mam mu zrobic liste zakupow(bo nie lubie robic) i ona ma to zalatwic.co do wizy to chyba bede sie w to bawic (musze isc jutro do pracodawcy spytac czy mi list napisze...mam nadzieje ze nie bedzie sie burzyc)choc naprawde przeklinam to ze musze tyle papierow skompletowac by poleciec na pare dni.moj radzil bym w koncu wymienila paszport na holenderski ale do tego zdobyc sie nie moge bo nie wyobrazam sobie miec inny niz polski.nie zebym taka patriotka byla ale w koncu polka jestem.
No nic,zobaczymy czy sie uda bo na razie jakiegos innego pomyslu na mini-wakacje nie mam.
toska-nie,ja nie monitorowalam choc chcialaby ale tego u nas raczej nie praktykuja.Poza tym ja naprawde mam owu jak w zegarku(raz potwierdzona przez gina bo akurat bylam u niego tuz po niej)i i tak nie wychodzi...
No nic,zobaczymy czy sie uda bo na razie jakiegos innego pomyslu na mini-wakacje nie mam.
toska-nie,ja nie monitorowalam choc chcialaby ale tego u nas raczej nie praktykuja.Poza tym ja naprawde mam owu jak w zegarku(raz potwierdzona przez gina bo akurat bylam u niego tuz po niej)i i tak nie wychodzi...
kiciaq87
Fed up.....
czesc dzewczyny
No u nas juz po starankach, po plodnych i teraz pozostaje tylko czekanie i cieszenie sie niezobowiazujacymi przytulaniami ;-) Nie szalelismy tez za bardzo, bo tylko w 13 i 15dc, ale wydaje mi sie, ze owu wlasnie w 15dc byla wiec zobaczymy, moze akurat sie uda, jesli nie to nastpeny cykl niestey spalony, bo lece do Polski akurat w czasie dni plodnych, ale bez B niestety
No nic zobaczymy co ma byc to bedzie, zapas tescikow mam wiec bede mogla testowac do woli
Eijf jak tam po weselu?
Martilla gratuluje zdanych egzaminow :-)
No u nas juz po starankach, po plodnych i teraz pozostaje tylko czekanie i cieszenie sie niezobowiazujacymi przytulaniami ;-) Nie szalelismy tez za bardzo, bo tylko w 13 i 15dc, ale wydaje mi sie, ze owu wlasnie w 15dc byla wiec zobaczymy, moze akurat sie uda, jesli nie to nastpeny cykl niestey spalony, bo lece do Polski akurat w czasie dni plodnych, ale bez B niestety
No nic zobaczymy co ma byc to bedzie, zapas tescikow mam wiec bede mogla testowac do woli
Eijf jak tam po weselu?
Martilla gratuluje zdanych egzaminow :-)
reklama
Noukie
Majowa mama 2007
No mowie ci,jeszcze do wczoraj mialam zludzenia.Zostaly mi dwa dni.
do tego ta piers gdzie ten guzek jest tak mnie zanow zaczela bolec.
nic mi sie nie chce a musze cos zrobic.z domu w kazdym razie dzis nie wychodze.
musze wyszukac informacji co trzeba zanim sie zadzwoni umowic z konsulem...Moze bedzie nam sie chcialo w to bawic.
a masz jakis pomysl na inne miasto gdyby to nie wypalilo?
w sumie myslalam ze chce na plaze jechac ale jakos mi przeszlo.
Eijf ja polecam Barcelone jesli jeszcze tam nie bylas dla mnie tam zaczyna sie bajka jako citytrip najlepsza cudne miejsca swietne budowle kamieniczki urocze kafejki cos cudnego
A jak jest z Wami chodzi mi o Ciebie i o Twojego M wiem ze slubu nie macie a samenwonend contract macie? Ja mam i taki i taki paszport
Podziel się: