reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć Noukie, wczoraj było mi niedobrz, dzisiaj kręci mi ię w głowie ale da sie wytrzymać, poza tym to może wcale nie jest związane z lekiem a może z jakimś wirusem, bo dużo moichpacjenków teraz choruje i może coś od nich załapałam, a to tam u ciebie??

Mam Talent! edycja druga - "Nothing else matters" w wykonaniu Audiofeels -milanos.pl

A u mnie nic ciekawego staranka przed nami:rofl2::tak:

Dziękuję
Slodki ten twoj malec:-D:-D, az sie chce takiego mieć:-)
U mnie tez staranka czas zaczęć wkońcu juz 9dc:-)

Dzieki dzieki ja podobnie z cyklem to bedziemy razem testowac;-)

a ja dopiero wstalam.Temperatura troche nizej (36,7 na zmiane z 36,8) i czuje tez delikatnie podbrzusze.poza tym moj humor wskazuje na to ze nawet pewnie nie zdaze zatestowac.piers o ktorej kiedys pisalam znow mnie boli.
Nie mam humoru raz ze @ idzie,dwa moja kolezanka wyjechala na 3 tyg.a mnie samej odechciewa sie zalatwiania wizy by leciec na pare dni do n.y....tyle zachodu ze naprawde.po pierwsze by umowic sie z konsulem trzeba dzwonic i zaplacic 15 e za kazda rozmowe ale tylko karta kredytowa.poza tym oczywiscie zbior papierow itd.aha i ok 100e trzeba najpierw zaplacic i takie tam.bardzo chcialabym tam poleciec bo wlasnie te pare dni wystarczy i zawsze ny chcialm zobaczyc ale ta wiza...kiedys staralam sie o wize to chin ale raz dwa poszlo.to calkiem cos innego.poza tym podobno nawet jak ma sie wize,nie musza mnie tam wpuscic...zobaczymy czy bedziemy probowac.
na razie nic mi sie nie chce..

a ja dopiero wstalam.Temperatura troche nizej (36,7 na zmiane z 36,8) i czuje tez delikatnie podbrzusze.poza tym moj humor wskazuje na to ze nawet pewnie nie zdaze zatestowac.piers o ktorej kiedys pisalam znow mnie boli.
Nie mam humoru raz ze @ idzie,dwa moja kolezanka wyjechala na 3 tyg.a mnie samej odechciewa sie zalatwiania wizy by leciec na pare dni do n.y....tyle zachodu ze naprawde.po pierwsze by umowic sie z konsulem trzeba dzwonic i zaplacic 15 e za kazda rozmowe ale tylko karta kredytowa.poza tym oczywiscie zbior papierow itd.aha i ok 100e trzeba najpierw zaplacic i takie tam.bardzo chcialabym tam poleciec bo wlasnie te pare dni wystarczy i zawsze ny chcialm zobaczyc ale ta wiza...kiedys staralam sie o wize to chin ale raz dwa poszlo.to calkiem cos innego.poza tym podobno nawet jak ma sie wize,nie musza mnie tam wpuscic...zobaczymy czy bedziemy probowac.
na razie nic mi sie nie chce..

Przykre to niestety ja na swoje 18 urodziny mialam jechac do US i wlasnie przez te papierki wyladowalam w Las Palmas:sorry: No i nie zapomne majac chyba z 17 lat pierwszy raz wybralam sie z kolega Belgiem do Londynu i przypal nie z tej ziemi kiedy on sobie z pociagu do pociagu bez zadnego problemu a ja z polskim paszportem stalam w jakiejs innej kolejce niz EU wsteplowali mi ze trzy stemple kiedy ta drogocenny Londyn mam opuscic i tym podobne bzdety:zawstydzona/y: a on biedny czekal na mnie pokzajuc tylko swoj paszport a ja wiecie co az sie tego wstydzilam bo naprawde traktowali mnie jak inny swiat:sorry:

ja mam chyba cykl bezowulacyjny

Wyglada na to ze 14 dc bylo podejscie, a czy byla:eek::sorry: kurde znowu cykl z tego niepracujacego jajnika?????

hej!

eijf
no kurde właśnie się tego spodziewałam ,że nie będzie tak prosto załatwić wizę, ale nie myślałam że aż takie akcje będą np z tą kartą kredytową... paranoja jakaś , po co to?

u mnie tempka w górę, ale nie zadzwonił mi budzik o 7 i zmierzyłam po 8 jak się przebudziłam dlatego na wykresie przezroczysta ta kropeczka, czy możliwe że to już owu? jajniki bolały wczoraj, a dziś jakoś tak się źle czuje blee

Przykre to niestety ja na swoje 18 urodziny mialam jechac do US i wlasnie przez te papierki wyladowalam w Las Palmas:sorry: No i nie zapomne majac chyba z 17 lat pierwszy raz wybralam sie z kolega Belgiem do Londynu i przypal nie z tej ziemi kiedy on sobie z pociagu do pociagu bez zadnego problemu a ja z polskim paszportem stalam w jakiejs innej kolejce niz EU wsteplowali mi ze trzy stemple kiedy ta drogocenny Londyn mam opuscic i tym podobne bzdety:zawstydzona/y: a on biedny czekal na mnie pokzajuc tylko swoj paszport a ja wiecie co az sie tego wstydzilam bo naprawde traktowali mnie jak inny swiat:sorry:

Wyglada na to ze 14 dc bylo podejscie, a czy byla:eek::sorry: kurde znowu cykl z tego niepracujacego jajnika?????
tez stalam w osobnej kolejce kiedy lecialam do londynu pierwszy raz ale na szczescie pani byla bardzo mila.za drugim to juz inna historia.
to samo jak bylam w finlandii bo musialam sie przesiasc tylko i mojej kolezance sprawdzali te pieczatki i sprawdzali i wypytywali kiedy w pl ostatnio byla itd.koszmar.no ale jakos nie moge wymyslic innego fajnego miejsca na kilkudniowe wakacje...
moze tak czy tak sprobuje zalatwic te wize chocby po to by miec bo na dluzej chyba daja

reklama
hej!

eijf
no kurde właśnie się tego spodziewałam ,że nie będzie tak prosto załatwić wizę, ale nie myślałam że aż takie akcje będą np z tą kartą kredytową... paranoja jakaś , po co to?

u mnie tempka w górę, ale nie zadzwonił mi budzik o 7 i zmierzyłam po 8 jak się przebudziłam dlatego na wykresie przezroczysta ta kropeczka, czy możliwe że to już owu? jajniki bolały wczoraj, a dziś jakoś tak się źle czuje blee
martilla po jednej wyzszej nic sie nie da powiedziec.poza tym zmierzylas ja pozniej a u mnie jest tak ze wtedy zawsze jest wyzsza.Zobaczysz przez kolejne dni i poza tym obserwuj sluz bo po owu sie zabieli.
a ja taka nadziei pelna bylam i troche mnie opuszcza.chyba sie nigdy nie doczekam...

Do góry