reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czyli jest możliwe że branie hormonów powoduje braku ochoty na sex?
ależ oczywiście!! Dlatego wydaje mi się, że mój nastrój teraz wynika właśnie z ich odstawienia, sesese :sorry:

Wiesz co jak kiedyś brałam tabletki jakieś 6 lat temu to miałam właściwie prawie wstręt do przytulanek, a zaraz po odstawieniu ooooooooooooo ale miałam chetkę na M.:-D

no właśnie... ja się rozkręcam chyba... ciekawe co na to mój R. ;-)

reklama
...to u mnie tak bywało,że czasami mijał tydzień a ja nic...ale nie zawsze i tłumaczyłam sobie tym że biorę tabletki i że to one mogą mieć taki właśnie wpływ...i odstawiłam ale nie konieczne z braku ochoty na sex tylko z powodu pajączków na nogach no i po nowym roku zaczynamy starania o bobasa to trzeba dać sobie czas na oczyszczenie:)

niestety to jest efekt uboczny tabsów...nie można mieć wszystkiego...:-D

ja odstawiłam bo miałam problemy z wątrobą.

witam witam drogie panie!! ja juz na stałym łaczu, własnie poszli sobie panowie od neta:rofl2::rofl2::-):-) jak na razie dziala zobaczymy co bedzie pozniej bo u nich to wszystko jest mozliwe hehe.

co u mnie? boli mnie podbrzusze w dalszym ciągu, nie wiem czy to dobry czy zly znak. ale jeszcze pare dni i sie wyjasni:tak:

Martilla podoba mi sie postawa twojego Meża duzo lepiej sie broni jak nie ma tej presji ze 'musze obronic'. trzymam kciuki!!

Malwina testuj od razu, jak ma wyjsc to wyjdzie, a to co piszesz wskazuje na ciaze. a jak bylas u gina bodajze dwa dni temu to nic ci nie mowil?? a jak wyniki badan?

hehe a wogóle to widze ze na 12 to juz jest nas 3 do testowania:-) ojjj zeby nam sie udalo ale by bylo suuupeeerrr!!

witam witam drogie panie!! ja juz na stałym łaczu, własnie poszli sobie panowie od neta:rofl2::rofl2::-):-) jak na razie dziala zobaczymy co bedzie pozniej bo u nich to wszystko jest mozliwe hehe.

co u mnie? boli mnie podbrzusze w dalszym ciągu, nie wiem czy to dobry czy zly znak. ale jeszcze pare dni i sie wyjasni:tak:

Martilla podoba mi sie postawa twojego Meża duzo lepiej sie broni jak nie ma tej presji ze 'musze obronic'. trzymam kciuki!!

Malwina testuj od razu, jak ma wyjsc to wyjdzie, a to co piszesz wskazuje na ciaze. a jak bylas u gina bodajze dwa dni temu to nic ci nie mowil?? a jak wyniki badan?

hehe a wogóle to widze ze na 12 to juz jest nas 3 do testowania:-) ojjj zeby nam sie udalo ale by bylo suuupeeerrr!!

To jest tak u gina byłam 22 a 24 dostałam miesiączka a od wczoraj mi strasznie nie dobrze mój będzie o 13 w domu i ma kopić test to dzisiaj zrobię:)
tak napisałam wczesniej tylko ze napisałam ze byłam u gina a dwa dni później dostałam @ a @ miałam 24.09.09 a u gina byłam 22.09.09 wiec o 13 wszystko się okaze

A ledwo co do domu autem dojechałam co chwile mi sie słabo robiło i mnie mdliło musiałam sie zatrzyma na chwile bo bym nie wyrobiła i jeszcze jakis wypadek spowodowała

reklama
Do góry