reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Malwina- wybacz, ale mi sie wydaje ze ty nadal kręcisz. Kilka dni temu pisałaś ze wychodzisz bo zaraz idziesz do lekarza, teraz piszesz ze masz wizyte 14-tego. Jednego dnia napisałas ze jestes w pracy a za chwile ze idziesz zmywać naczynia, a przeciez pracujesz w sklepie z artykułami dziecięcymi. Zaznaczasz współżycie na wykresie zanim ono wogóle nastąpi. Przeoraszam, ale to sie wszystko kupy nie trzyma. No i nie chcesz mieć dziecka i życ ci sie nie chce bo "teściowa" w szpitalu. Dziweczynko, jestes tak nie dojrzała, ze az przykro mi myslec ze mogłabyś być matką w najbliższym czasie.

reklama
TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
kusska - 12 października
Hope33 - październik ???
bakteria - 12 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
bakteria
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
malwinka91
kinga85
katia_793

wklejam liste tak dla przypomnienia.

a ja niestety melduje sie ze zl nowinka, przyszla dzisiaj @ i zaczynam nowy miesiac staran...zalamana jestem i nie w humorze ehhh:wściekła/y::no:

zły humor minie razem z @ a potem to juz sama przyjemnosc bedzie;-) owocnego października!!

Malwina- wybacz, ale mi sie wydaje ze ty nadal kręcisz. Kilka dni temu pisałaś ze wychodzisz bo zaraz idziesz do lekarza, teraz piszesz ze masz wizyte 14-tego. Jednego dnia napisałas ze jestes w pracy a za chwile ze idziesz zmywać naczynia, a przeciez pracujesz w sklepie z artykułami dziecięcymi. Zaznaczasz współżycie na wykresie zanim ono wogóle nastąpi. Przeoraszam, ale to sie wszystko kupy nie trzyma. No i nie chcesz mieć dziecka i życ ci sie nie chce bo "teściowa" w szpitalu. Dziweczynko, jestes tak nie dojrzała, ze az przykro mi myslec ze mogłabyś być matką w najbliższym czasie.
To samo sobie właśnie pomyślałam :tak:

przeczytaj dzisiejsze posty ze dzisiaj zadzwoniłam żeby się zarejestrować do lekarza bo źle się czuje i mam dopiero na 14-go. A ostatnio byłam u lekarza żeby zrobić badania moczu itp. czy wszystko jest Oki i badania miałam wszystkie Oki a od wczoraj strasznie źle się czuje dla tego sie zarejestrowałam do lekarza na wizyte

przeczytaj dzisiejsze posty ze dzisiaj zadzwoniłam żeby się zarejestrować do lekarza bo źle się czuje i mam dopiero na 14-go. A ostatnio byłam u lekarza żeby zrobić badania moczu itp. czy wszystko jest Oki i badania miałam wszystkie Oki a od wczoraj strasznie źle się czuje dla tego sie zarejestrowałam do lekarza na wizyte
Masz pecha, bo ja właśnie bardzo dokładnie czytam te twoje wypociny i same niescisłości w nich sa.

Maliwna, słuchaj, nie chce mi się Ciebie śledzić, bo w sumie takie zabawy mnie nie bawią. Ale przypomniała mi się kolejna rzecz i sprawdziłam. Dzisiaj pisałaś, że pracujesz do 20. Natomiast Twój post z 5.10 (poniedziałek) o 18:52 dotyczy tego, że wróciłaś z lasu z grzybków.
Dziewczyno, po co Ty to robisz? Masz jakieś zaburzenia albo kompleksy? Pewnie zaraz się na mnie posypie burza za takie oskarżenia, ale mnie to już wszystko śmieszy.

Tzn. śmieszą mnie te Twoje posty i heperaktywność na forum; ciągłe pytania itd., no i super bujne życie - staranka, ślub, 18 lat i praca (szkołę już skończyłaś??), choroba "teściowej", ślub cywilny... Pewnie że takie przełomy w życiu się zdarzają, ale ja nie jestem zbyt łatwowierna.

reklama
Do góry