reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja jestem troche Tv ogladam:eek:, Eijf als smaakt naar meer bestel dan meer;-) sama dzis troche ogladalam;-)
no wezme wezme ale nie wszystko na raz.ja to co chwile nowe pomysly mam i chyba jak pojawi sie dziecko to zbankrutuje...wlasciwie juz mam pudlo rzeczy dla malucha...potem przestalam kupowac bo sie wkorzylam ale jak sie dowiem ze jestem w ciazy to znow zaczne.bo taka mase rzeczy potrzeba

a ty Noukie co tam fajnego widzialas?wiesz o co mnie chodzi nie?takie charms np.z ti sento czy swarovski(choc ten ma troche dziecinne...co niektore)

Ostatnia edycja:
a ja troszkę z mężykiem się potuliłam;-) narazie jeszcze dni niepłodne ale trzeba się rozgrzać przed maratonem :-p:-)

o biżuteri taa? :happy: ja tam uwielbiam srebro oo! hehe tak wtrące żeby nie było ;-)

a ja troszkę z mężykiem się potuliłam;-) narazie jeszcze dni niepłodne ale trzeba się rozgrzać przed maratonem :-p:-)

o biżuteri taa? :happy: ja tam uwielbiam srebro oo! hehe tak wtrące żeby nie było ;-)
No ja wlasnie w prezencie dostalam wczoraj od mojego.tzn sama mialam sie wybrac do swarovskiego i znalezc cos na wesele w pieatek.uczynilam to natychmiast a zdjecia gdzies chyba przedwczoraj wklejalam:)No i jak zwykle znalazlam wiecej rzeczy ktore bym chciala...
co do przytulanek to ja tez dosyc szybko zaczynam(z tym ze czestotliwosc mniejsza niz w czasie plodnym) bo boje sie by owu nie przegapic.kiedys pojawila sie wczesniej niz przypuszczalam bo zazwyczaj mam 15dc a wtedy byla juz 11!

no wezme wezme ale nie wszystko na raz.ja to co chwile nowe pomysly mam i chyba jak pojawi sie dziecko to zbankrutuje...wlasciwie juz mam pudlo rzeczy dla malucha...potem przestalam kupowac bo sie wkorzylam ale jak sie dowiem ze jestem w ciazy to znow zaczne.bo taka mase rzeczy potrzeba

a ty Noukie co tam fajnego widzialas?wiesz o co mnie chodzi nie?takie charms np.z ti sento czy swarovski(choc ten ma troche dziecinne...co niektore)

Mam nawet jedna z kolekcji CDior i jest serduszko i sloneczko tylko ze nie bardzo je lubie nosic bo dostalam od ex:sorry::-p:-D i dalej nie uzupelnialam ale moze zaczne:sorry: a koczyki ogladalam swarovskiego sliczne czarne kalie z malutkim krysztalkiem w srodku;-)

Mam nawet jedna z kolekcji CDior i jest serduszko i sloneczko tylko ze nie bardzo je lubie nosic bo dostalam od ex:sorry::-p:-D i dalej nie uzupelnialam ale moze zaczne:sorry: a koczyki ogladalam swarovskiego sliczne czarne kalie z malutkim krysztalkiem w srodku;-)
oj to musze zobaczyc!Ja w sumie mam kilka kompletow ale takich na imprezy.na codzien nie rozstaje sie z lansuszkiem z serduszkiem ale pora wybrac cos nowego.slodki jest z tinkerbell:)
co do charms to dlugo sie zanosilam z kupnem (mialam taki slomiany zapal na pandore a potem oddalam kolezance...)ale teraz biore taka bansoletke-lancuszek ze da sie nosic i bez charms.No ale moze uda mi sie kilka zakupic.Na pewno wezme takie czerwone jablko ze swarovskiego(bo zwiazane z moim imieniem),cos z tematem "baby'jak tylko w ciazy bede (kiedys dalam kolezance padnore wozeczek kiedy zyczylam jej ciazy.jak zaszla to wygrawerowala na nim imie ),literke imienia mojego itd.
zaraz zobacze te "twoje"kalie-kolczyki:) (nie moge znalezc...)

Ostatnia edycja:
reklama
No ja wlasnie w prezencie dostalam wczoraj od mojego.tzn sama mialam sie wybrac do swarovskiego i znalezc cos na wesele w pieatek.uczynilam to natychmiast a zdjecia gdzies chyba przedwczoraj wklejalam:)No i jak zwykle znalazlam wiecej rzeczy ktore bym chciala...
co do przytulanek to ja tez dosyc szybko zaczynam(z tym ze czestotliwosc mniejsza niz w czasie plodnym) bo boje sie by owu nie przegapic.kiedys pojawila sie wczesniej niz przypuszczalam bo zazwyczaj mam 15dc a wtedy byla juz 11!

no to super że prezenick dostałaś i na pewno sprawił ci wielką przyjemnosc:)
Tulcie sie kiedy trzeba i ile trzeba!:tak: i tylko z przyjemności nie z musu ;-):-)

Aga no myślę że jeżeli przylecisz latem to może juz bede podwojną mamusią, oj bardzo bym chciała :happy: a ty pewnie z brzuchem wtedy! :rofl2:

Do góry