reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam po weekendzie,ale tutaj się działo...jak to zwykle w weekend

eee calkiem spokojnie było;-)

u mnie 32dc temperatura rosnie codziennie o 0,1 stopnia a ff ciagle zmienia date owulacji. troszke mnie to niepokoi bo ja dosc szybko odpuscilam staranka... no coz! czuje ze kolejny cykl bedzie stracony:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry, drogie panie :-) eijf, a Ty kiedy testujesz?
justa1916, jeśli nie mierzysz temperatury (przed okresem spada, w ciąży utrzymuje się wyższa), to nie stwierdzisz, że to był okres. Słuchaj, jak na owulację w 9 dc (zakładając ją najpóźniej 9 dc wg USG), 37 dc na okres to stanowczo zbyt późno (faza lutealna trwa średnio 12-15 dni). Robiłaś test ciążowy? Zrób! Może to plamienie to zagnieżdżanie, ew. plamienie w związku z wczesną ciążą (a tego nie wolno ingorować). Podstawa - test!
witam,bardzo dziękuje za odpisanie,jutro rano zrobie test poza tym jestem umówiona w piątek do lekarza,więc wszystko się wyjaśni.może nie wszystko stracone.pozdrawiam gorąco.

justa1916, ale jeśli już np. 18 dni jesteś w ciąży, to test powinien wyjść nie tylko z porannego moczu (tzn. mam na myśli, że ja na bank zrobiłabym test już dzisiaj, nie czekając do jutra ;-) ). Ale decyzja należy oczywiście do Ciebie :-)

Dziewczynki,chciałam wam coś opowiedziec.
Wczoraj dowiedziałam się,że moja kuzynka jest w 6 tyg ciąży,ale jest w szpitalu bo ma wyciek z dróg żółciowych i czeka ja zabieg. Ale nie o tym pisałam. Chciałam wam napisać,że jest to osoba,która przez całe zycie zmagała sie z problemami z @ i potrafiła raz na 3-4 miesiące dostawać @....a jednak jej sie udało,co prawda jest to wpadka...ale jak same widzicie....wszystko jest mozliwe!

reklama
Hej!
Czy jest jakaś nowa zaciążona :-)? Mam komus gratulować? Dawno listy nie widziałam :tak:

Ja juz po wizycie u lakarza. poszłam wczesniej bo nie mogłam sie doczekać. Miałam nawet usg, widziałam pęcherzyk:tak: Teraz mam przyjsc za 3 tygodnie to bedzie widac serduszko :-)
Pozdrawiam wszystkie staraczki!

Do góry