Jak bylam u swojego gin to jak powiedziałam ze zaczęłam się starać o dziecko to mi tylko przepisał kwas foliowy i nie skierował mnie na żadne badaniaA w ogóle cytologie robiłas? Skoro współżyjesz to powinnaś robic co rok. Po za tym przed zajściem w ciąże warto zrobić chociaz morfologie i badanie moczu oraz poziom hormonów. A folik bierzesz?
reklama
agast22
Fanka BB :)
To zmień lekarza.Jak bylam u swojego gin to jak powiedziałam ze zaczęłam się starać o dziecko to mi tylko przepisał kwas foliowy i nie skierował mnie na żadne badania
pati
to super, daj znać koniecznie co i jak po wizycie w szpitalu!
agast
fajnie ,że ciąża potwierdzona:-) ja mam taki misterny plan ,że jak już zajde i lekarz potwierdzi to dopiero wtedy powiem rodzicom, mój się upiera żeby powiedzieć po 3 miesiącu, ale która baba wytrzyma tyle z językiem za zębami?
to super, daj znać koniecznie co i jak po wizycie w szpitalu!
agast
fajnie ,że ciąża potwierdzona:-) ja mam taki misterny plan ,że jak już zajde i lekarz potwierdzi to dopiero wtedy powiem rodzicom, mój się upiera żeby powiedzieć po 3 miesiącu, ale która baba wytrzyma tyle z językiem za zębami?
hihi :-) Ja to nie wytrzymam pewnie ani jednego dnia aby nie powiedzieć rodzicom... mieszkają daleko ode mnie więc telefon od razu wezmę w łapki jak tylko zobaczę II grube krechy na teście :-):-):-)[/QUOTE]agast
Ja zaś bym powiedziała po pierwszej wizycie u gina jak by mi zrobił usg i bym widziała pęcherzyk i jak by on potwierdził ciąże
reklama
Podziel się: