reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Fajne jest tylko uwazam ze imie musi tez troche pasowac do nazwiska i pekam ze smiechu jak slysze np Alan Kowalski:sorry:
u mnie ulatwia zadanie fakt ze nie dziecko nie mialoby polskiego nazwiska bo rzeczywiscie te wszystkie Nicole,angeliki itd.z koncowka 'ski" dziwnie brzmia.
kurcze a ja znow zastanawiam sie nad tych chlopiecym imieniem.

aha,fay dla dziewczynki tez jest fajne.

musze uciekac bo mnie moj wola ...slodzi i slodzi to musze isc...jutro poczytam

reklama
noukie
Alan Kowalski może nie brzmi najlepiej , ale Vanessa Kowalska bije wszelkie rekordy;-)
:-D:rofl2::-D:rofl2:

u mnie ulatwia zadanie fakt ze nie dziecko nie mialoby polskiego nazwiska bo rzeczywiscie te wszystkie Nicole,angeliki itd.z koncowka 'ski" dziwnie brzmia.

U mnie tez maly ma nazwisko M:sorry: ale z moim nazwiskiem nie wyobrazam sobie mojego Quintena:rofl2::-D:-D:-D

Kusska ladne imiona:tak:

Marti a Ty co sie imonami nie chwalisz?

Eijf milego wieczoru i dobrej nocy;-)

kurcze a ja znow zastanawiam sie nad tych chlopiecym imieniem.

aha,fay dla dziewczynki tez jest fajne.

musze uciekac bo mnie moj wola ...slodzi i slodzi to musze isc...jutro poczytam

idz idz jak tak słodzi ;-):-)

no niestety nasze szieci beda miec polskie nazwisko ale niestety Norwedzy maja ogromny problem z wymawianiem polskich imion (dodam ze dla chlopca mielismy imie Błażej, a to jest juz totalnie ponad ich sily hehe) nawet Maja to dla nich problem choc jest proste. a z kolei norweskie imiona sa w wiekszosci dla mnie nie do przyjecia wiec szukalismy czegos innego. maz wybral dla chlopca a ja dla dziewczynki i wszystcy sa szczesliwi. a byliby jeszcze bardziej gdyby te imiona mialy wlasciciela.

poza tym zawsze tak mam ,że jak podoba mi się jakieś imię to potem w rodzinie rodzi się dziecko i właśnie tak nazywają jak ja chciałam dać swojemu hehe już mi ze 3 razy tak podkradli imiona;-)

Norwedzy maja ogromny problem z wymawianiem polskich imion .

Kusska podaj kilka typowych imion norweskich, jestem ciekawa;-)

poza tym zawsze tak mam ,że jak podoba mi się jakieś imię to potem w rodzinie rodzi się dziecko i właśnie tak nazywają jak ja chciałam dać swojemu hehe już mi ze 3 razy tak podkradli imiona;-)

W myslach Ci czytaja:-D

reklama
noukie
no prawie hehe dlatego teraz nie chlapie jęzorem co mi się podoba żeby nie podpowiedzieć ;-)
a teraz znowu męża siostra cioteczna (kolejna zresztą ) w ciąży więc siedzę cicho:-D

Do góry