reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Fajne jest tylko uwazam ze imie musi tez troche pasowac do nazwiska i pekam ze smiechu jak slysze np Alan Kowalski:sorry:
u mnie ulatwia zadanie fakt ze nie dziecko nie mialoby polskiego nazwiska bo rzeczywiscie te wszystkie Nicole,angeliki itd.z koncowka 'ski" dziwnie brzmia.
kurcze a ja znow zastanawiam sie nad tych chlopiecym imieniem.

aha,fay dla dziewczynki tez jest fajne.

musze uciekac bo mnie moj wola ...slodzi i slodzi to musze isc...jutro poczytam

reklama
noukie
Alan Kowalski może nie brzmi najlepiej , ale Vanessa Kowalska bije wszelkie rekordy;-)
:-D:rofl2::-D:rofl2:

u mnie ulatwia zadanie fakt ze nie dziecko nie mialoby polskiego nazwiska bo rzeczywiscie te wszystkie Nicole,angeliki itd.z koncowka 'ski" dziwnie brzmia.

U mnie tez maly ma nazwisko M:sorry: ale z moim nazwiskiem nie wyobrazam sobie mojego Quintena:rofl2::-D:-D:-D

Kusska ladne imiona:tak:

Marti a Ty co sie imonami nie chwalisz?

Eijf milego wieczoru i dobrej nocy;-)

kurcze a ja znow zastanawiam sie nad tych chlopiecym imieniem.

aha,fay dla dziewczynki tez jest fajne.

musze uciekac bo mnie moj wola ...slodzi i slodzi to musze isc...jutro poczytam

idz idz jak tak słodzi ;-):-)

no niestety nasze szieci beda miec polskie nazwisko ale niestety Norwedzy maja ogromny problem z wymawianiem polskich imion (dodam ze dla chlopca mielismy imie Błażej, a to jest juz totalnie ponad ich sily hehe) nawet Maja to dla nich problem choc jest proste. a z kolei norweskie imiona sa w wiekszosci dla mnie nie do przyjecia wiec szukalismy czegos innego. maz wybral dla chlopca a ja dla dziewczynki i wszystcy sa szczesliwi. a byliby jeszcze bardziej gdyby te imiona mialy wlasciciela.

poza tym zawsze tak mam ,że jak podoba mi się jakieś imię to potem w rodzinie rodzi się dziecko i właśnie tak nazywają jak ja chciałam dać swojemu hehe już mi ze 3 razy tak podkradli imiona;-)

Norwedzy maja ogromny problem z wymawianiem polskich imion .

Kusska podaj kilka typowych imion norweskich, jestem ciekawa;-)

poza tym zawsze tak mam ,że jak podoba mi się jakieś imię to potem w rodzinie rodzi się dziecko i właśnie tak nazywają jak ja chciałam dać swojemu hehe już mi ze 3 razy tak podkradli imiona;-)

W myslach Ci czytaja:-D

reklama
noukie
no prawie hehe dlatego teraz nie chlapie jęzorem co mi się podoba żeby nie podpowiedzieć ;-)
a teraz znowu męża siostra cioteczna (kolejna zresztą ) w ciąży więc siedzę cicho:-D

Do góry