reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
niezłe:-) na niektórych można sobie język połamać :-) przynajmniej ja mogę hehe

zmykam na razie , bo strasznie mnie boli głowa, chociaz nie wykluczone ,że jeszcze zajrzę :-)

witam wszystkich,jestem tu nowa,również starająca sie.....Do dziś popołudni myślałam że tym razem się udało..niestety.....ost@ 29.08 od 3dc clo przez 5 dni,w 7dc pęcherzyk urósł,zakupiłam pregnyl i 9dc na usg,na badaniu okazało się że jest już ciałko żółte więc biegiem do domu i do dzieła;)no i to czekanie...z objawów jedyne co miałam to niesamowity ból piersi i częste wizyty w toalecie oraz zmęczenie..dziś mam 37 dc i wystąpiło krwawienie,taki bardziej plamienie.aż się popłakałam.pozostaje wziąść się w garść i zacząć od nowa...wszystkim którzy marzą o drugiej kreseczce życzę by się pojawiła;)pozdrawiam i smutno mi:-(

Noukie- Luna oraz Fay bardzo mi sie podobaja.u nich te imiona sa w jednym ze tak powiem.tzn trzeba ja nazywac dwoma imionami a dla mnie to juz przesada.w ogole sliczna kartke dostalismy (z elkaartje.nl ).Robi je znajoma mojego faceta i ta byla jedna z tych ladniejszych (puur).Bo ja juz nawet kartki ogladalam i nawet mam cos w glowie.ta kobieta projektuje wiec moze zrobilaby jakas ekskluzywna(z tym ze pomysl mam dla dziewczynki i zwiazany z imieniem...)wariatka...
temperatura troszke wyzsza ale to o niczym nie znaczy bo takie wlasnie mam.poza tym tak stresujemy sie tymi wysokimi temperaturami a jak sie na ff popatrzy to one wcale nie sa tak wysokie.No coz,jeszcze jakis tydzien i chyba sie okaze...na razie nic a nic nie mowi mi ze moglo sie udac...
pa,obowiazki wzywaja

Dzień dobry, drogie panie :-) eijf, a Ty kiedy testujesz?
justa1916, jeśli nie mierzysz temperatury (przed okresem spada, w ciąży utrzymuje się wyższa), to nie stwierdzisz, że to był okres. Słuchaj, jak na owulację w 9 dc (zakładając ją najpóźniej 9 dc wg USG), 37 dc na okres to stanowczo zbyt późno (faza lutealna trwa średnio 12-15 dni). Robiłaś test ciążowy? Zrób! Może to plamienie to zagnieżdżanie, ew. plamienie w związku z wczesną ciążą (a tego nie wolno ingorować). Podstawa - test!

reklama
witam witam!!
justa zgadzam si z bakteria, zrob test. jesli jestes w ciazy to krwawienie moze byc niebezpieczne i trzeba sie udac do lekarza.

malwina a ty bylas u gin aprzed rozpoczeciem staran? robilas podstawowe badania np cytologie?

Do góry