reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Znany bardzo dobrze znany temat:laugh2:

U nas i tak i tak zdrabnia sie, czasami i tak sie nie da np Quinten a ja mowie czesto Quintus lub kapoen, kapoentje:-D

Zdradz troche tych swoich imion:sorry:
no juz zdradzilam.jak mowialm mam 2 dla dziewczynek i jedno dla chlopca z tym ze dla dziewczyn to juz raczej pewne a dla chlopca nie...koszmar z tymi meskimi imionami.nic mi sie nie podoba.

reklama
U nas wesela pewnie jak i u Was czasami ekstra sukienka a czasami jeansy tez beda dobre:no: oj z tymi fryzjerkami trudno znalezc dobra:sorry: moja niby fajna ale tez mi troche tym razem za krotko wlosy podciela:sorry:

Lubie krotkie imona dla dziewczynek kiedys chcialam dac Mia;-) Noa tez ladnie ale juz dlugo mam takie swoje jedno czy dwa ulubione:tak: moja przyjaciolka bedzie rodzic teraz i dziewczynka bedzie miec na imie Jasmin( dla mnie osobiscie troche za marokanskie:zawstydzona/y:) Moj maly jak widzialas ma na imie Quinten trudno nam bylo znalezc cos dla chlopczyka nic mi sie nie podoba:sorry:chialam tez Sam ale syn znajomej sie tak nazywa no i nie chcialam sie powtarzac:sorry:

Ja też lubie krótkie imiona jak juz mi sie uda by w ciaz to dziewczynce dal na imie lenka a chłopcu nie wiem jak dam

hej !
widzę ,że im bliżej końca weekendu tym ruch na forum trochę większy:-)

eijf

śliczne te kolczyki :-) ale nie ma to jak zobaczyć na żywo, życzę trafnego wyboru;-)

reklama
Do góry