reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martilla wszystko masz ukryte tylko wiek skąd jesteś hehe ;) no ale spoko nie jest mi to potrzebne;-)
a Nouke całkiem nic o niej nie wiem hehe tylko jak wygląda:happy: ładnego syneczka masz Ania :tak:

reklama
dziewczyny ja znikam narazie bo mąż wrócił musze brac sie za obowiązki domowe.
potem spacerek rodzinny:) bede poznym popoludniem jak cos:tak:
BAJ
:happy:

Możeszjuz puscić @ przyszla dzis o 2 dni za wcześnie:-:)-(

Myslalam sobie dzis rano jak tam u Ciebie:sorry: przykro mi:-(
Nouke dzieki za zaproszenie ale jak Ty mnie znalazłaś:cool2:a tak wogóle to co wy takie zaszyfrowane jestescie na ten NK??? ukrywacie sie czy co??? nawet wieku nic nie podane??? az tak??? :confused::laugh2:

Pisalas ze Marti ma fajne zdjatka wiec znalazlam Marti a ze Ty pisalas o tych zdjeciach to pewnie bedziesz jako ostatnia w znajomych no i zdjecia masz takie same jak w awatorku w BB, wiec prosta sprawa:-D

noukie
psinka moja kochana to ona:-D

Fajna psotka:-)
martilla wszystko masz ukryte tylko wiek skąd jesteś hehe ;) no ale spoko nie jest mi to potrzebne;-)
a Nouke całkiem nic o niej nie wiem hehe tylko jak wygląda:happy: ładnego syneczka masz Ania :tak:

Mam ukryte:eek: musze posprawdzac:sorry:

dziewczyny kuje mnie i kuje cały czas to podbrzusze tez tak macie przed @? bo ja zazwyczaj mam normalny bol jak na @ ale dziś to mnie tylko kuje i kuje co chwilka jakby szpilką.. :sorry:

dzięki, moja prolaktyna wzrosła aż 8 razy:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Powiem wam coś. bylam u bardzo dobrego znanego lekarza, oczywiści zakladam, że zna sie na Prolaktynie, więc opowiem Wam co mi powiedzial:

Moja prolaktyna po obciażeniu wzrosla 10 razy. A on na to, że niepotrzebnie robilam to badanie, ponieważ żeby stwierdzić hiperprolaktyrmię to trzeba przeprowadzić badanie w odpowiednich warunkach, w ciemnym pokoju leżec przez pol godziny i dostawac kroplowkę. w każdym razie, powiedzial, że mój wynik świadczy tylko o tym, że mam duży zapas przysadki mózgowej i nie jest ona zniszczona, nie ma tam gruczolaka. I żeby się więcej tym nie martwić, dlatego, że nawet jeżeli stwierdzi się już hiperprolakylemię, to jeżeli kobieta ma owulację, to sie jej nie leczy i absolutnie już się tą prolaktyną nie stresować, to jest wlaśnie hormon stresu.

to tyle, chcialam się podzielic, tym co wiem

reklama
dziewczyny kuje mnie i kuje cały czas to podbrzusze tez tak macie przed @? bo ja zazwyczaj mam normalny bol jak na @ ale dziś to mnie tylko kuje i kuje co chwilka jakby szpilką.. :sorry:
trundo powiedziec.u mnie co cykl to inaczej.raz wlasnie (jakos latem) mialam tylko klucia w podbrzuszu i swiecie przekonana bylam ze sie udalo.niestety...nawet o tym pisalam.klulo przez kilka dni od czasu do czasu.przez pare min.wlasnie jakby mnie ktos klul

Do góry