reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
noukie
mnie też nie łatwo znaleźć:-) chyba ,że u innych dziewczyn z forum :-) powiedz kogo masz to Ci odpowiem czy tam mnie znajdziesz;-)

Noukie-dziekuje za te komplementy.U nas tez kanapa pod kolor kotow:)Moj nawet zawsze wyjezdzal u hodowcow ze swoim zartem ze kupujemy koty tak by do mebli pasowaly(siejac tym zgorszenie)...Sa naprawde przekochane.
Co do kwiatow to ja tez gotowe kupuje....

no to która mnie zaprosiła hehe bo nie wiem :-D
no już wiem hehe
fotka z ziarenkami wymiata:-D

Ostatnia edycja:
urzedowy to holenderski ale ogolnie wszyscy dobrze znaja angielski.nawet sprzataczki czy panie w publicznej wc.dlatego tez na poczatku nie przykladalam sie zbyt do holenderskiego skoro i tak moglam sie dogadac po angielsku.Holenderski wszedl od tak z siebie bo caly czas mieszkalam z holendrami.poza tym bylam opiekunka i dzieci mowily po holendersku tylko.
No a np.ostatnio w sturbucks jak kupowalam frappucinno to dziewczyna mowila tylko po ang.i tez sie da

u mnie jest ta sama sytuacja z jezykiem. nie mam wielkiej motywacji do nauki bo tu wszystcy po angielsku mowia. ale staram sie powoli przysfajac ten dziwaczny poniekad jezyk. jak pierwszy raz go slyszaalam to chciao mi sie smiac bo oni maja taki spiewny akcent, bardzo trudny do nauki

co do sluzu to tak na cm...potem sie rwie.chodzi o to ze nigdy nie widzialam zeby sie ciagnal.co cykl to niespodzianki.pamietam ze zaraz po @ tez mi sie cos ciagnelo...

ja mam teraz taki sam i to juz jest nieplodny moim zdaniem

rudka wstyd sie rzyznac ale podpalam jeszcze od czasu do czasu. przed pierwsza ciaza palilam duzo, rzucilam na jakies dwa lata ale potem jakos tak na imprezie sie zlamalam i zaczelam podpalac, kilka razy w tygodniu na szczescie i staram sie z tym walczyc ale jak mnie najdzie ochota to nie ma mocnych:-( :zawstydzona/y:

ja tez dalej w pizamie, odpuscilam sobie na razie sprzatanie bo mi dziecko odloge piaskiem zasypuje wiec poczekam az sie jej znudzi zabawa

Hej Dziewczyny!
Biedroneczka trzymam za Ciebie kciuki :-)
A ja siedzę w domku na urlopie z bólem brzucha i @ :-(
Nic mi się nie chce, mam lenia i doła...
Możeszjuz puscić @ przyszla dzis o 2 dni za wcześnie:-:)-(

ja chyba też bym oddała organy, po co zabierać wszystko ze sobą do ziemi
Wiecie ja tez bym to zrobila, ale ja niestety patrze na to z innej juz strony, ja raczej bede oczekiwac w przyszłości na nerki, ale rozumiem ze dla innych to moze byc trudna decyzja. A tak apropo tej sprawy to zapisalam sier do lekarki specjalistki nefrologii ktora zajmuje sie kwalifikowaniem osob do wpisania ich na liste oczekujacych na przeszczep

A ja tez nie mam wiekszosci na NK mam tylko chyba wisienke

Nouke dzieki za zaproszenie ale jak Ty mnie znalazłaś:cool2:

a tak wogóle to co wy takie zaszyfrowane jestescie na ten NK??? ukrywacie sie czy co??? nawet wieku nic nie podane??? az tak??? :confused::laugh2:

reklama
noukie
psinka moja kochana to ona:-D

biedroneczka
strasznie mi przykro:-(
ale jak już przyszła ta małpa to lepiej ,ze nie kazała na siebie długo czekać

kinga
wiesz no różne szopki się dzieją na nk, wole dmuchać na zimne, teraz jak mam Cię w znajomych to chyba widać wiek itp?

Do góry