reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

chodziło mi nie o ang ale flamandzki, myslalam ze na prowincji np to tylko flamandzki?

jesli biały sluz dobrze się rozciąga, na parę cm to jest płodny. niepłodny trochę rozciągniesz ale zaraz się rwie.
aha, nie w nl holenderski a tylko w belgii falamandzki.oczywiscie im blizej do granicy belgijskiej tym inaczej ten holenderski brzmi ale jednak bardzo sie rozni od flamandzkiego.
co do sluzu to tak na cm...potem sie rwie.chodzi o to ze nigdy nie widzialam zeby sie ciagnal.co cykl to niespodzianki.pamietam ze zaraz po @ tez mi sie cos ciagnelo...

reklama
eee, jak biały i po cm się rwie to niepłodny jak dla mnie
no tak mi sie wydawalo tylko jak mowie zaskoczylo mnie ze w ogole da sie rozciagnac bo zazwyczaj byl po prostu bardzo kleisty i gesty a teraz kurcze rzadki,takie biale "chmurki" ma i troche sie rozciaga.moze sie zmieni...
a ja dalej zalegam w pizamie zamiast sie zebrac!musze tabletki przeciez kupic i te pierdoly o ktorych mowilam a potem wybywam na wieczor i noc bo w domu nie spie

Moje drogie. Mamy pytanie tz w sumie problem!! Od jakiś 2 miesięcy na zuchwie pojawiły mi się wykwity trądzikowe, nigdy czegoś takiego nie miałam. Wyczytałam że to problem z hormonami. Zrobiłam badania na tarczycę TSH3, ft3 i ft4 - wyniki sa ok!! Reszta badań dopiero wkrótce!! we wtorek idę do lekarza gin, a po wizycie dermatolog twierdzi że to coś z hormonami nie tak!! Jak myslicie!!
Jaki hormon za to odpowiada i czy to może być przyczyna że nici z takich wielkich starań i fasolki ciągle brak!!???

noukie-sliczne masz dziecko,sliczne masz zdjecia(szczegolnie to z tym kwiatkiem.sama mam cos takiego na scianie.oraz to z buzia w ziarenkach!) i sama dobrze wygladasz:)

p.s. slodze,slodze ale nigdy bez powodu

Dziekuje i nawzajem:-) sliczne masz te dzieciatka mielismy dwa psy o identycznym kolorze i mi sie tak jakos sentymentalnie zrobilo:tak: moj M nawet sofy w tym kolorze kupowal:-D No i piekne kompozycje kwiatowe a ja tylko gotowe kupuje:zawstydzona/y:, i jeszcze sliczna ta zielona sukienka wogole Ci bardzo pasowala:tak: slicznie wygladalas:tak:

a u mnie dziś pierwsza wyższa, no to za 8 dni zaczne plamic, hehe

Ta ta ta zaraz bedzie plamic:sorry: nie bedzie i tyle tym razem:rofl2:
martilla fajne foteczki masz na NK:tak::-) miło się ogląda

A Marti tez nie mam na NK:sorry:

reklama
Do góry