reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

uda się nam zaciążyć jeszcze w tym roku! wierzę w to :tak::-)
Ja też się nigdzie nie wybieram nawet jak zajde w ciążę. Weteranka juz ze mnie bb uzależniło mnie juz w 2006 roku:tak::tak::-):-p:cool2:

reklama
noukie
nie wiem czy Cię to pocieszy, ale ja w ciąży czy nie nigdzie się stąd nie wybieram:-D

I bardzo dobrze:rofl2:
Foty zalacze ale nie tutaj:) jak chcesz to moge cie dolaczyc na nk to sobie poogladasz.Mam tam tez z poprzedniego wesela:)

ja tez nie planuje uciekac bo to z wami wszystko przezywalam a nie z innymi dziewczynami:)

Poprosze:-)

uda się nam zaciążyć jeszcze w tym roku! wierzę w to :tak::-)
Ja też się nigdzie nie wybieram nawet jak zajde w ciążę. Weteranka juz ze mnie bb uzależniło mnie juz w 2006 roku:tak::tak::-):-p:cool2:

Kinga mnie w 2007:rofl2: kurcze nowe dziewczyny fasolkuja a my czekamy i czekamy:sorry: nie lapie mnie wcale dol ale jakas taka refleksja mi sie dzis nasuwa:sorry:

Moj M chory na zwolnieniu oczywiscie do pracy dzis pognal:no: a ja sprzatam bo przez ta chorobe nic nie robilam tzn sprzatam i zagladam na BB oczywiscie:rofl2::-D

Noukie-tak sobie wczoraj myslalam i zastanawialam sie czy ciebie tez smieszy jak slyszysz holenderski?pewnie bardziej przyzwyczajona jestes do flamandzkiego.Ja choc znalam holenderski to na poczatku przez pierwsze dni nic nie moglam zrozumiec.Pozniej juz tak ale do dzis ich akcent wywoluje usmiech na mojej twarzy:-)

Noukie-tak sobie wczoraj myslalam i zastanawialam sie czy ciebie tez smieszy jak slyszysz holenderski?pewnie bardziej przyzwyczajona jestes do flamandzkiego.Ja choc znalam holenderski to na poczatku przez pierwsze dni nic nie moglam zrozumiec.Pozniej juz tak ale do dzis ich akcent wywoluje usmiech na mojej twarzy:-)

Wiesz co ten w Tv holenderski jest ok ale jak ktos zacznie nawijac tak szybko to nic nie rozumiem:sorry: zreszta od nas tez wogole akcentu z Kortrijk nie lapie ale spoko moj M tez nie:rofl2: Ciekawe na ile jest rozna Twoja wymowa bo holenderski od mojej flamandzkiej:rofl2::-D

Kinga mnie w 2007:rofl2: kurcze nowe dziewczyny fasolkuja a my czekamy i czekamy:sorry: nie lapie mnie wcale dol ale jakas taka refleksja mi sie dzis nasuwa:sorry:

Moj M chory na zwolnieniu oczywiscie do pracy dzis pognal:no: a ja sprzatam bo przez ta chorobe nic nie robilam tzn sprzatam i zagladam na BB oczywiscie:rofl2::-D
No widzisz! ;-) Uda się i nam w końcu słuchaj. Ja z mężem starania wznowiliśmy teraz drugi raz bo w zeszłym roku nam nie wychodziło cos..:-( cóż widocznie nie był nasz czas. Wiesz ciesze sie jak dziewczyny zaciążają bardzo:) ale i po cichu im zazdroszczę ze ja po takim czasie i nie moge.. ahh.... :sorry:
Uda nam sie w koncu! uda!
widze ze tez BB u ciebie na codzien co ;-):tak:

Wiesz co ten w Tv holenderski jest ok ale jak ktos zacznie nawijac tak szybko to nic nie rozumiem:sorry: zreszta od nas tez wogole akcentu z Kortrijk nie lapie ale spoko moj M tez nie:rofl2: Ciekawe na ile jest rozna Twoja wymowa bo holenderski od mojej flamandzkiej:rofl2::-D
pojecia nie mam:)Pewnie obie mamy akcent (choc sie pochwale ze czesto slysze od holendrow ze naprawde dobrze mowie i nie zawsze szybko orientuja sie ze ja nie stad.ile w tym prawdy nie wiem ale bez problemu udaje mi sie nawijac i nawijac).Flamandzki potrafie zrozumiec bo przeciez tam troche mieszkalam ale do tej pory wydaje mi sie smieszny.szczegolnie to miekkie "g" i niekotre zwroty.no nie da sie nie smiac.dlatego zastanawialam sie czy ty tez tak masz?

noukie-sliczne masz dziecko,sliczne masz zdjecia(szczegolnie to z tym kwiatkiem.sama mam cos takiego na scianie.oraz to z buzia w ziarenkach!) i sama dobrze wygladasz:)

p.s. slodze,slodze ale nigdy bez powodu

reklama
Jak dobrze,że już dostałam, bo przestałam ryczeć i jakoś lepiej na serduchu - już wiem TRZEBA WALCZYĆ DALEJ!!!

Zawsze póki nie przyjdzie to mam taki szał hormonów, że się boję, że sobie kiedyś coś zrobię z rozpaczy, a jak już przychodzi to sie wszystko uspokaja - nie powiem bym stawała się szczęśliwa, ale spokojniejsza!!!!

Czasem się o siebie boję o siebie mam skłonności do stanów depresyjnych - nie wiem co to miejsce ze mną robi mówię tu o rzeczach o których nikomu nigdy nie mówiłam!
ja tez to przechodzi lam,ale z całkiem innego powodu, nie ejstes z tym sama
to tak jak moj pies. ona tez wcinala obierki z ziemniakow, marchewke to sobie sama z ogrodka wykopywala i wcinala ale najwiekszym przyssmakiem byl popiól z papierosow:eek: tylko czekal aaz komus spadl i od razu zlizywala z podloza
mam nadzieje ze Ty nie palisz:szok:
Agniesia prolaktyna idealna i nie ma potrzeby robić znowu. a co do wykresu- no wiem że się nie skończył ciążą, ale był naprawdę piękny!
jestes jeszcze mozliwosc ze @@ moze przyjsc mimo ciąży:sorry:

Babinka i Aisim witajcie

Do góry