reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no wrzucilam bo w sumie skoro o tym pisze to niech bedzie przejrzyste dla innych.
nie wiem co z tym twoim cyklem?bialy,kleisty to nieplodny.i skoku tez nie widac jeszcze...obserwuj dzielnie bo czasem owu sie przesuwa i wystepuje w 20ktoryms dniu.nie chcesz probowac jeszcze testow owu?przez jakies 5 dni?
wiem, w sierpniu tak się przesunęla że cykl tawał 44 dni, no ale w środę mam wizytę u lekarki, jak poproszę może przepisze mi jakieś wspomagacze??

noukie - możesz mi ufać, zrobię badanka - obiecuje!!!!:tak:

Mam nadzieje:-) dzieki za zaproszenie;-)

mam pytanko, jak przyjmujecie plamienie - to pierwszy dzień nowego cyklu czy to jeszcze stary cykl??

Ja brazowe plamienie licze jako stary cykl a jak tylko podbarwi sie krwia licze juz jako nowy.

Jak dobrze,że już dostałam, bo przestałam ryczeć i jakoś lepiej na serduchu - już wiem TRZEBA WALCZYĆ DALEJ!!!
Czasem się o siebie boję o siebie mam skłonności do stanów depresyjnych - nie wiem co to miejsce ze mną robi mówię tu o rzeczach o których nikomu nigdy nie mówiłam!

Ja tez zauwazylam u siebie ze gorsze sa same dni przed @ niz juz jej same nadejscie i zawsze sobie kieliszek lub dwa winka w @ popije wieczorkiem:-)

Eijf ja i po ciąży jestem chuda, z płaskim brzuchem i wąską talią, nic się nie zmieniło. ale rozmiar cycków pod koniec ciąży i na początku karmienia mnie po prostu załamał, z B urosły do F, tragedia.

I odbilo sie to jakos na nich??? Bo moje jedrnosc utracily:sorry:

niby max 5x ale na zachodzie w ogóle odchodzi się od testu z obciążeniem, że niby nie miarodajny i tylko wyjściową prolaktynę się analizuje.

Agniesia zrób sobie jeszcze do kompletu prolaktynę. same anty tpo to chyba trochę bez sensu, jak już to ogólnie sprawdź tarczycę, czyli TSH/ft3/ft4 i tpo, zwłaszcza że już trochę się starasz.

PRL robiłam 13.08.2009r.

Wynik 149.0mIU/l więc chyba idealny wynik, to chyba nie ma potrzeny robić znów???

reklama
Do góry