reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja ci raczej nie pomogę :-D:szok::shocked2::-D
wiem ze trzeba wejsc do my homepage ale potem powinno sie pojawic "create new home page i cos z czerwonymi literkami a mnie sie nie pojawia to ja juz nie wiem...chyba nie wstawie.trudno

kusska-co do ths i anty tpo to ma to rzeczywiscie zwiazek z tarczyca.anty tpo to przeciwciala i akurat te mam za wysokie (atakuja tarczyce) a reszta niby ok.Jesli masz problemy z tarczyca i tymi hormonami to trudniej bedzie ci zajsc w ciaze.Najpierw trzeba to uregulowac bo dziecko nie ma swojej tarczycy i korzysta z twojej.anty tpo raczej regulowac sie nie da o ile mi wiadomo a opinie na ten temat sa zroznicowane i nie jest udowodnione czy przeszkadza to zajsc w ciaze czy nie.Jest tylko wiadomo ze podwyzszone anty tpo ma zwiazek z poronieniami.Nie powiem ci nic na temat twoich wynikow bo nie podalas norm a ja mialam mierzone w innych jednostkach.moze masz te normy?

a mnie boli podbrzusze...nie wiem czy to dobrze,czy to zle czy w ogole nie ma znaczenia ale boli.

Ostatnia edycja:
Witam Kochane tak z rana, ;-)

widzę, że mały ruch, więc albo dni odpoczynku albo ciężkiej pracy...:szok:u mnie niestety to drugie, mam niezły Meksyk... z reszta cały ten tydzień, więc będę co jakiś czas znikać.

W wiadomych kwestiach: @ jeszcze nie przyszła, ale wczorajasza brązowawa wydzielina mówiła sama za siebie, więc czekam już tylko aż zacznei się kolejny cykl.:zawstydzona/y:

Przełożyłam USG na 16 października, wstydziłam się dzisiaj isć ze świadomością, ze w każdej chwili moge dostać okresu. Mało konfortowa sytuacja.

A wczoraj w domu, przeryczałam cały wieczór. Aż mój mąż powiedział, ze pierwszy raz widzi kogoś kto płacze bo dostał okres...;-) chciał mnie chyba pocieszyć...

wiem ze trzeba wejsc do my homepage ale potem powinno sie pojawic "create new home page i cos z czerwonymi literkami a mnie sie nie pojawia to ja juz nie wiem...chyba nie wstawie.trudno

kusska-co do ths i anty tpo to ma to rzeczywiscie zwiazek z tarczyca.anty tpo to przeciwciala i akurat te mam za wysokie (atakuja tarczyce) a reszta niby ok.Jesli masz problemy z tarczyca i tymi hormonami to trudniej bedzie ci zajsc w ciaze.Najpierw trzeba to uregulowac bo dziecko nie ma swojej tarczycy i korzysta z twojej.anty tpo raczej regulowac sie nie da o ile mi wiadomo a opinie na ten temat sa zroznicowane i nie jest udowodnione czy przeszkadza to zajsc w ciaze czy nie.Jest tylko wiadomo ze podwyzszone anty tpo ma zwiazek z poronieniami.Nie powiem ci nic na temat twoich wynikow bo nie podalas norm a ja mialam mierzone w innych jednostkach.moze masz te normy?

a mnie boli podbrzusze...nie wiem czy to dobrze,czy to zle czy w ogole nie ma znaczenia ale boli.

Ja nie miałam, żadbych czerwonych literek, tylko czarne, skopiuj to wklej w worda, potem zrób spację jeszcze raz skopiuj wklej w subskrybcję, zrób spację i już

widzę, że mały ruch, więc albo dni odpoczynku albo ciężkiej pracy...:szok:u mnie niestety to drugie, mam niezły Meksyk... z reszta cały ten tydzień, więc będę co jakiś czas znikać.

W wiadomych kwestiach: @ jeszcze nie przyszła, ale wczorajasza brązowawa wydzielina mówiła sama za siebie, więc czekam już tylko aż zacznei się kolejny cykl.:zawstydzona/y:

Przełożyłam USG na 16 października, wstydziłam się dzisiaj isć ze świadomością, ze w każdej chwili moge dostać okresu. Mało konfortowa sytuacja.

A wczoraj w domu, przeryczałam cały wieczór. Aż mój mąż powiedział, ze pierwszy raz widzi kogoś kto płacze bo dostał okres...;-) chciał mnie chyba pocieszyć...

OJ a ja wcziraj i dziś tak buczę, że mój juz nie wie co ma robić, też jest załamany!!!!

to mu powiedz ez to bardzo normalna albo raczej popularna reakcja kobiet ktore wyczekuja czegos innego...Eh,jak sobie pomysle ze kiedys denerowalam sie gdy @ spozniala sie dwa dni...
Okropne sa te ostatnie dni przed @.tyle nadziei zostaje rozwianych w przeciagu jednego dnia.Co z tego ze kolejny cykl itd.wtedy jest smutno,nudno.U mnie to juz pol roku trwa a co tydzien gratuluje komus z okazji narodzin dziecka lub wiesci o tym ze ma sie pojawic.czasem jest ciezko.czasem mysle sobie jest ok,pewnie kiedys sie uda i jesli mialabym pewnosc ze tak bedzie to ok.niech sie pojawi kiedy bedzie mialo ochote.Oczywiscie wolalam miec dzieciatko wiosenne lub wczesno-letnie ale akurat tego zamowic sobie nie moge.tak samo jak plci.

Ja nie miałam, żadbych czerwonych literek, tylko czarne, skopiuj to wklej w worda, potem zrób spację jeszcze raz skopiuj wklej w subskrybcję, zrób spację i już
hy?o takiej metodzie nie slyszalam,ale pokombinuje pozniej.W ogole nie moge zapomniec ze mam wziac z apteki nowe tabletki bo sie skonczyly.

ja mojego nie mecze moim buczeniem.Oczywiscie widzi jak jestem wkorzona i poplakuje ale co ma biedny zrobic?zreszta to u mnie dlugo nie trwa.zazwyczaj tylko jeden dziena potem nie mam wyjscia i przygotowuje sie do kolejnego cyklu.

reklama
OJ a ja wcziraj i dziś tak buczę, że mój juz nie wie co ma robić, też jest załamany!!!!

Ja nie jestem dobra w pocieszaniu...bo wiem jak to boli....nie wiem jak to jest starac sie tak długo....ale wiem,że każda @ to wielkie rozczarowanie.

MARZI- głowa do góry wszystko się ułoży...kolejny cykl starań czas zacząć!:tak:

AGNIESIAR - nie wiem co ci powiedzieć....juz wszystko wczesniej napisałam....ja chyba juz bym poprosiła o pomoc lekarza...ale nie o leki...

Do góry