reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
czesc pati

noukie-jak na razie temperatura wyglada obiecujaco wiec jaka @?

u mnie sluz chyba zabarwia sie na bialo(i dobrze) ale jeszcze na 100% tego nie wiem.ah te pierwsze dni po owu jeszcze ok sa.najgorzej jak sie zbliza trmin @.Zawsze wydaje nam sie ze sie udalo a potem placz.kiedy my sie biedne w koncu doczekamy?

Kusska nie odpuszczaj, z późnej owu też może być ciąża, ja zaszłam przy owu w 40dc. ale jeśli nie masz siły to nie musisz codziennie molestować męża, co 2-3 dzień spokojnie wystarczy.

nie mam zamiaru odpuscic, zreszta moj luby tez mi to wczoraj zapowiedzial hehe:-) to by dopiero bylo jakbym odpuscila a owu jednak sie raczyła pojawic! nie wybaczylabym sobie:tak:

emma mam do ciebie pytanie, jakie moge zrobic badania hormonów w 12dc?? jade do Polski na kilka dni i chce jakies badania zrobic, w zwiazku z tymi moimi dziwnymi odbjawami ze jest kilka podejsc do owu w cyklu, znaczy ze sluz jej bola jajniki owu sie przesówa znowu jest sluz i dopiero temka wzrasta... mam wiziyte tez u ginekologa ale chce najpierw badania zrobic zeby isc do niej z wynikami tylko nie wiem jakie zrobić:baffled:

ciekawa sytuacja z tymi podejsciami do owu, bo u siebie tez cos takiego zaobserwowalam w tym cyklu (tylko nie mam tego na wykresie bo mi sie nie chcialo wszystkiego wklepywac) ciekawa jestem co ci powie gin na to.

jutro odpowiem bo niewygodnie z telefonu sie pisze...

nie ma sprawy:-) dzieki

u mnie kolejny jednokreskowy wzrost temperatury czyli tendencja wzrostowa utrzymana, oby tak dalej!! wciaz kluje mnie w podbrzuszu ale juz slabo.

milego dnia wszystkim zycze!!

No nic pora zmykac mi do pracy:-(, ale pocieszam sie ze dzis piatek:-)
Pewnie bede pozno w domu po pracy:-(, ach malo mam teraz przez te dojazdy czasu:-(, ale rano staram sie nadrabiac co pisalyscie caly dzionek wczesniejszy. Milego dnia wszystkim:-), do wieczorka lub do jutra

reklama
Do góry