reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć - fajnie, ze sie odzywasz zastanawiałam sie co u Ciebie!

Jak twoje przeziebienie, czy już sobie poszło - paskudztwo!:eek:

Dziekuje kochana wiesz co niby lepiej ale to tak wszystko jakos pomalu idzie ze juz mam dosyc niby gardlo juz nie boli ale z nosa sie leje dalej:no::no:
Zreszta my wszyscy w domu chorzy M ma zapalenie oskrzeli maly podobna infekcje do mnie:sorry:

A jak u Ciebie i cory?

Dziekuje kochana wiesz co niby lepiej ale to tak wszystko jakos pomalu idzie ze juz mam dosyc niby gardlo juz nie boli ale z nosa sie leje dalej:no::no:
Zreszta my wszyscy w domu chorzy M ma zapalenie oskrzeli maly podobna infekcje do mnie:sorry:

A jak u Ciebie i cory?

Ja już prawie zdrowa, a Julcia to jeszcze sie ciągnie, ale chyba troszkę lepiej, ciut mniej kaszle!

No i dziś w nocy nie było temperatury!

Ale nie chwalę dnia przed zachodem....... , bo ostatnio to ta temperatura tak jej dziwnie skakała co drugi dzień!

:-) a no to bardzo blisko! hehe

Nouke zapraszam! Iława piękna jest :tak:;-)

Dzieki Kinga juz w tylu zakatkach bylam a wstyd sie przyznac ale w tych okolicach jeszcze niegdy:zawstydzona/y:, jak uslyszalam w tym roku ze jeszcze Mazury byly nominowane do cudow w kategori krajobrazow to sobie przyrzeklam ze kiedys sie wybiore:tak:

Ja już prawie zdrowa, a Julcia to jeszcze sie ciągnie, ale chyba troszkę lepiej, ciut mniej kaszle!

No i dziś w nocy nie było temperatury!

Ale nie chwalę dnia przed zachodem....... , bo ostatnio to ta temperatura tak jej dziwnie skakała co drugi dzień!

No to super:-)

Ja zmykam na chwilke jade z malym na rehabilitacje bo przez ta chorobe caly tydzien zawalilismy:sorry: bede troszke pozniej:tak:

Dziewczyny milego poranka:tak:

reklama
Witajcie kobiety z rana zimnego ale słonecznego.:-)

Nie wytrzymałam i zrobiłam trochę zbyt duży tych objawów było, no i jest a raczej są dwie kreski :) no w zasadzie to półtora bo ta jedna to bledsza :) powtórzę w sobotę rano :) Jej mieszane uczucia.

W końcu jakaś dobra informacja!!!Pocichu gratuluje i czekam na potwierdzenie:tak:

dokładnie, co ja wiedzialam o zyciu i swoich zainteresowaniach jak mialam 18-19 lat, nic :-( a potem tak trudno zaczac wszystko od nowa...

Jagodka jesli na tych lekach masz owu to jak najbardziej mozesz zajsc w ciaze, Twoim problemem jak pisalas byl brak owu, wiec skoro udalo sie ja tym akurat lekiem wywolac to super, o to chodzilo.

Emma..ja tegi dokładnie nie wiem,bo nie mierze tempki,wiem tylko,że przy pierwszym opakowaniu miałam jajo wielkości 16mm i jak poszłam 3 dni póxniej na monitoring to już go nie było...ale czy w kolejnym cyklu była..?owu?hmm...nie wiem...muszę zacząć mierzyć tempkę,wiem tylko ze w 10-11dc miałam bardzo mokro i śluz był przezroczysty ciągnący..i kłucie w podbrzuszu po obu stronach...czy to była owulacja??tak wczesnie?ehhh..zobaczymy....
zastanawiam się tylko czy brać kolejne opakowanie...

Witam - u mnie duł temperatura poleciała na łeb na szyję i tylko czekać na @!

Więc dziś mam kiepściutki dzień!

Agniesiar głowa do góry...przkre jest jak się rozczarowujemy,szczególnie jak się tak długo czeka,ale spokojnie...może @ jednak nie przyjdzie...?trzymam kciuki i ściskam cieplutko...

Wiem wiem:rofl2:

Wy sie tak nie chwalcie gdzie mieszkacie bo zawsze chialam jechac na mazury a jeszcze nigdy nie bylam zebym Was nie nawiedzila kiedys:-D:-D

Dzieki Kinga juz w tylu zakatkach bylam a wstyd sie przyznac ale w tych okolicach jeszcze niegdy:zawstydzona/y:, jak uslyszalam w tym roku ze jeszcze Mazury byly nominowane do cudow w kategori krajobrazow to sobie przyrzeklam ze kiedys sie wybiore:tak:
No to super:-)

Ja zmykam na chwilke jade z malym na rehabilitacje bo przez ta chorobe caly tydzien zawalilismy:sorry: bede troszke pozniej:tak:

Dziewczyny milego poranka:tak:

Ja mieszkałam na Mazurach w Gizycku przez prawie 2 lata :-D bardzo miło wspominam ten czas....

Do góry