reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
to trzymam kciuki za rodzenstwo dla malej!Ty tez sie juz naczekalas!W kazdym razie z tego co piszesz wyglada to obiecujaco.

a osobiscie mam nadzieje ze nie bede musiala pisac o moich 9 staraniach...:zawstydzona/y:

Też Ci tego z całego serducha życzę!!!!!

Mam nadzieję, że ten cykl zarówno u Ciebie jak i u mnie będzie ostatnim!:tak::tak::tak:

nie dam rady nadrobić, za dużo piszecie albo ja mam za mało czasu, pewnie jedno i drugie.

Mmmm czekaj na owu, przeciętnie dni ze śluzem płodnym trwają 5-6 dni, więc skok jeszcze przed Tobą.

Eijf idealne tsh dla starających to 1,5
ja ostatnio mialam 2,5.ciekawe jak bedzie z tabletkami?
a w skrocie to pochawle sie ze mialam piekny test owu.kreska testowa az bila po oczach i duzo ciemniejsza od kontrolnej.teraz tylko jeszcze inny test rownie piekny chce zobaczyc:)

agniesiar nie testowala choc mowilam ze wykres i to jak sie czuje bardzo fasolke przypominaja...

Eijf 2,5 przy staraniach to duzo. a wrzucisz kiedys te ft3 i ft4? bardzo jestem ciekawa Twoich wynikow w przeliczeniu na procenty, moze diabel tkwi w szczegolach? cos musi byc nie halo z Twoja tarczyca, te anty tpo nie sa nie z powietrza

nie dam rady nadrobić, za dużo piszecie albo ja mam za mało czasu, pewnie jedno i drugie.

Mmmm czekaj na owu, przeciętnie dni ze śluzem płodnym trwają 5-6 dni, więc skok jeszcze przed Tobą.

Eijf idealne tsh dla starających to 1,5
mam nadzieję, bo już myslałam że mi się termometr zepsół i kazałam mężowi mierzyś temp żeby sprawdzić,
trochę mnie jajnik pobolewa i piersi więc moze owu aż tak dużo się nie przesunie

Agniesia teraz dojrzałam Twoj wykres, o matko, nie testowalas jeszcze????? czy testowalas a ja nie doczytalam?
Testowałam 12dpo i wyszedł negatyw, więc czekam dalej, boję się, ze te dobre temperaturki to może być wynik przeziębienia, które mnie troszkę męczyło:-(

Ale już jest w miarę dobrze i jak coś to będe testować w sobotę lub niedzielę!

Chba, że wytrzymam do 18dpo. - wtedy to już prawie pewniak!

Eijf 2,5 przy staraniach to duzo. a wrzucisz kiedys te ft3 i ft4? bardzo jestem ciekawa Twoich wynikow w przeliczeniu na procenty, moze diabel tkwi w szczegolach? cos musi byc nie halo z Twoja tarczyca, te anty tpo nie sa nie z powietrza
chyba juz kiedys pisalam o tym.w kazdym razie zarowno pierwsze jak i drugie ok byly.pamietam ze w pl moje tsh wynosilo 1,5 a w nl 2,5.teraz biore te tabletki wiec pojecia nie mam jak to wyglada ale sie okaze w pazdzierniku.za jakies chyba 2 tyg mam isc na badanie.
zaraz moge sprawdzic reszte.

reklama
Eijf pisalas tylko ze w normie, a wrzucilabys konkrety?

Agniesia nie zaznaczalas sluzu a trzymajac sie reguly scisle temperaturowej pierwsza wyzsza byla dopiero w 16dc, wiec wtedy by wyszlo ze test robilas w 11dpo a to czesto jest za wczesnie

Do góry