reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
to trzymam kciuki za rodzenstwo dla malej!Ty tez sie juz naczekalas!W kazdym razie z tego co piszesz wyglada to obiecujaco.

a osobiscie mam nadzieje ze nie bede musiala pisac o moich 9 staraniach...:zawstydzona/y:

Też Ci tego z całego serducha życzę!!!!!

Mam nadzieję, że ten cykl zarówno u Ciebie jak i u mnie będzie ostatnim!:tak::tak::tak:

nie dam rady nadrobić, za dużo piszecie albo ja mam za mało czasu, pewnie jedno i drugie.

Mmmm czekaj na owu, przeciętnie dni ze śluzem płodnym trwają 5-6 dni, więc skok jeszcze przed Tobą.

Eijf idealne tsh dla starających to 1,5
ja ostatnio mialam 2,5.ciekawe jak bedzie z tabletkami?
a w skrocie to pochawle sie ze mialam piekny test owu.kreska testowa az bila po oczach i duzo ciemniejsza od kontrolnej.teraz tylko jeszcze inny test rownie piekny chce zobaczyc:)

agniesiar nie testowala choc mowilam ze wykres i to jak sie czuje bardzo fasolke przypominaja...

Eijf 2,5 przy staraniach to duzo. a wrzucisz kiedys te ft3 i ft4? bardzo jestem ciekawa Twoich wynikow w przeliczeniu na procenty, moze diabel tkwi w szczegolach? cos musi byc nie halo z Twoja tarczyca, te anty tpo nie sa nie z powietrza

nie dam rady nadrobić, za dużo piszecie albo ja mam za mało czasu, pewnie jedno i drugie.

Mmmm czekaj na owu, przeciętnie dni ze śluzem płodnym trwają 5-6 dni, więc skok jeszcze przed Tobą.

Eijf idealne tsh dla starających to 1,5
mam nadzieję, bo już myslałam że mi się termometr zepsół i kazałam mężowi mierzyś temp żeby sprawdzić,
trochę mnie jajnik pobolewa i piersi więc moze owu aż tak dużo się nie przesunie

Agniesia teraz dojrzałam Twoj wykres, o matko, nie testowalas jeszcze????? czy testowalas a ja nie doczytalam?
Testowałam 12dpo i wyszedł negatyw, więc czekam dalej, boję się, ze te dobre temperaturki to może być wynik przeziębienia, które mnie troszkę męczyło:-(

Ale już jest w miarę dobrze i jak coś to będe testować w sobotę lub niedzielę!

Chba, że wytrzymam do 18dpo. - wtedy to już prawie pewniak!

Eijf 2,5 przy staraniach to duzo. a wrzucisz kiedys te ft3 i ft4? bardzo jestem ciekawa Twoich wynikow w przeliczeniu na procenty, moze diabel tkwi w szczegolach? cos musi byc nie halo z Twoja tarczyca, te anty tpo nie sa nie z powietrza
chyba juz kiedys pisalam o tym.w kazdym razie zarowno pierwsze jak i drugie ok byly.pamietam ze w pl moje tsh wynosilo 1,5 a w nl 2,5.teraz biore te tabletki wiec pojecia nie mam jak to wyglada ale sie okaze w pazdzierniku.za jakies chyba 2 tyg mam isc na badanie.
zaraz moge sprawdzic reszte.

reklama
Eijf pisalas tylko ze w normie, a wrzucilabys konkrety?

Agniesia nie zaznaczalas sluzu a trzymajac sie reguly scisle temperaturowej pierwsza wyzsza byla dopiero w 16dc, wiec wtedy by wyszlo ze test robilas w 11dpo a to czesto jest za wczesnie

Do góry