reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to sobie porozmawialam ...
widze, ze wasz detektywistyczny zmysl (no kiepski niestety ... ) wam podpowiada ze tez jestem skonspirowana ... :wściekła/y:
no trudno, przeciez nie wyjde z siebie i wam nie udowodnie ze tak nie jest :no:

nie bede wam juz przeszkadzac w waszym temacie, tylko jakbyscie byly tak mile i calego forum chociaz moja osoba nie straszyly ;-)
powodzenia w staraniach i zycze zeby juz zadne niemile ataki was nie spotkaly ;-)
nie sadze by ktos cie podejrzewal bo jak wspominalam tamta osoba miala specyficzny styl pisania..pewnie przypadkiem pominelysmy twoj post.pamietam ze nawet zaczelam odpisywac i potem nie wiem co sie stalo.chodzilo mi o warszawe bo pisalas o tych cenach.pewnie ze taniej ale z perspektywy zarobkow zachodnich.i czy ja wiem ze tak tanio?moja kuzynka niedawno kupila mieszkanie (jakies 100m2) i dala 800tys.zl.ceny bardzo europejskie...

Ostatnia edycja:
reklama
eijf, skasowalam tamto bo zauwazylam ze pisalas o w-wie i nie chcialam wchodzic w jakis konflikt, ze jedna pisze ze drogo, a druga ze taniocha, bo to takie drazliwe tematy i po co
ja wracam z paryza, srednia cena za m2 to 6000€ wiec naprawde warszawa jest tania i nie pisze tego po to, zeby sie wymadrzac, tylko szczerze bardzo
ale mialam sie przeciez juz nie odzywac, za bardzo jestem gadatliwa :zawstydzona/y:

eijf, skasowalam tamto bo zauwazylam ze pisalas o w-wie i nie chcialam wchodzic w jakis konflikt, ze jedna pisze ze drogo, a druga ze taniocha, bo to takie drazliwe tematy i po co
ja wracam z paryza, srednia cena za m2 to 6000€ wiec naprawde warszawa jest tania i nie pisze tego po to, zeby sie wymadrzac, tylko szczerze bardzo
ale mialam sie przeciez juz nie odzywac, za bardzo jestem gadatliwa :zawstydzona/y:
to dlatego przestalam odpisywac bo nagle mi ta wiadomosc o w-wie zniknela i nie wiedzialam czy mi sie przewidzialo.nie uwazam ze sie wymadrzasz.takie sa realia a paryz to pewnie jedno z najdrozszych miast europy.(pamietam jak szklanka coli kosztowala mnie tam chyba 6 euro i to pare lat temu)Chocdzilo mi o to ze warszawa tez do najtanszych nie nalezy.roznie to wyglada i zalezy z jakiej perspektywy patrzysz.mnie chodzilo o ceny patrzac na przecietne polskie zarobki.,

no dobra, to moze i ja mace, ale wczesniej tez cos napisalam i nikt nie zareagowal
myslalam ze sie boicie ze was tez napadne
no i z drugiej strony rozumiem bo ta historia z NK nieciekawa wiec sie mozna obawiac
co za czasy, nawet na internecie sie trzeba bac :-)
ok, teraz juz naprawde obiecuje ze spadam, ale moze jesli sie pojawia dwie kreski to sie przyjde pochwalic ;-)

ja tam z dwojga zlego wole jedna kreske zobaczyc i sie przyzwyczajac do porazki niz nagle dostac @,ale to oczywiscie twoja decyzja.to poczekaj jeszcze 2,3 dni bo nic innego ci nie pozostaje.chyba ze beta?
a ile sie o pierwsze staralas?(my favourite question:))

a ja wyprasuje jedna rzecz i znow zagladam...choroba.moj kot zawsze jak prasuje uklada sie w poblizu na wysokosci deski i patrzy jak prasuje:)

Na Julcię czekaliśmy prawie rok, ale wtedy jeszcze miałam prosta szyjkę, bez gulały wielkości śliwki węgierki - tak mnie genialnie pozszywali!!!:-(

Do tego problemy z hormonami i potencja mojego M więc zobaczymy, kiedy się tym razem uda. Teraz to 9 cykl staranek!:eek:

no dobra, to moze i ja mace, ale wczesniej tez cos napisalam i nikt nie zareagowal
myslalam ze sie boicie ze was tez napadne
no i z drugiej strony rozumiem bo ta historia z NK nieciekawa wiec sie mozna obawiac
co za czasy, nawet na internecie sie trzeba bac :-)
ok, teraz juz naprawde obiecuje ze spadam, ale moze jesli sie pojawia dwie kreski to sie przyjde pochwalic ;-)
no niestety niektorzy maja pewne problemy i nie sa to problemy z zajsciem w ciaze.A tak poza tym to tyle tu postow ze czasem trudno niekotre wylapac.Jest mnoestwo dziewczyn i szczegolnie te nowe gorzej sie kojarzy.ja szczerze mowiac nie pamietam na jakim etapie staran jestes...sorry ale jak mowilam mialysmy tu ostatnio mase nowych.moze przypomnisz?

Na Julcię czekaliśmy prawie rok, ale wtedy jeszcze miałam prosta szyjkę, bez gulały wielkości śliwki węgierki - tak mnie genialnie pozszywali!!!:-(

Do tego problemy z hormonami i potencja mojego M więc zobaczymy, kiedy się tym razem uda. Teraz to 9 cykl staranek!:eek:
to trzymam kciuki za rodzenstwo dla malej!Ty tez sie juz naczekalas!W kazdym razie z tego co piszesz wyglada to obiecujaco.

a osobiscie mam nadzieje ze nie bede musiala pisac o moich 9 staraniach...:zawstydzona/y:

nie dam rady nadrobić, za dużo piszecie albo ja mam za mało czasu, pewnie jedno i drugie.

Mmmm czekaj na owu, przeciętnie dni ze śluzem płodnym trwają 5-6 dni, więc skok jeszcze przed Tobą.

Eijf idealne tsh dla starających to 1,5

reklama
Do góry