reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak sobie prasuje(z przerwami ...) i mysle ze wlasciwie nasza rocznica jest dzis w nocy bo wlasnie w ostatni dzien wrzesnia a byl to juz 1.10 bo w nocy zdecydowalismy sie z moim sprobowac byc razem.osiem lat temu!Niby nie jestem zbyt sentymentalna ale milo powspominac.wtedy kompletnie nie wiedzielismy co przyniesie los i jak przez wszystko przebrniemy.Obydwoje mlodzi,ja prawie wyjezdzalam z jego kraju...No ale ciesze sie ze zaczelismy to co zaczelismy przypieczetowujac to pocalunkiem przy ktorym zaczelam sie smiac bo on taki wysoki ze musialam stac na palcach (i nadal musze):-D

reklama
oj dołujące jest strasznie, chyba znowu mi się owu przesunie :(
no szkoda ale najwazniejsze ze masz "jajo" wiec moze owu zaraz sie pojawi.u mnie najpierw jajo,potem wodnisty i owu

martilla-8 lat to sporo szczegolnie ze nie wiedzielismy czy pare mc sie uda bo w dwoch roznych krajach...ale kiedy to zlecialo???

rozumiem jak to jest.
co do wiesci to pewnie najbardziej interesuja cie te z dwoma kreskami a wiec pati je ma i skorpioniczkaa...boze czy o kims zapomnialam?
Dzieki za informacje i dobre nowinki.
Serdecznie gratuluje fasolek :tak:
tak sobie prasuje(z przerwami ...) i mysle ze wlasciwie nasza rocznica jest dzis w nocy bo wlasnie w ostatni dzien wrzesnia a byl to juz 1.10 bo w nocy zdecydowalismy sie z moim sprobowac byc razem.osiem lat temu!Niby nie jestem zbyt sentymentalna ale milo powspominac.wtedy kompletnie nie wiedzielismy co przyniesie los i jak przez wszystko przebrniemy.Obydwoje mlodzi,ja prawie wyjezdzalam z jego kraju...No ale ciesze sie ze zaczelismy to co zaczelismy przypieczetowujac to pocalunkiem przy ktorym zaczelam sie smiac bo on taki wysoki ze musialam stac na palcach (i nadal musze):-D
8 latek bardzo duzo gratuluje i zycze cdownej rocznicy ;-) my wczoraj swietowalismy 2 latka slubne a w sumie juz razem jestesmy 4,5 roku :-) a ja musialam w pracy do 18 siedziec :/ ale w sobote odrobimy i pojdziemy na romantyczna kolacje ;-)
oj dołujące jest strasznie, chyba znowu mi się owu przesunie :(
Mmm trzymaj sie dzielnie, trzymam kciuki za owocne staranka. Oj cos ta owulka ostatnio Ci "dokucza" i roznie sie pojawia :/. Oby Wam sie udaly staranka:tak:

z tym śłuzem to różnie bywa, równie dobrze mogę go źle oceniać, a temperaturę nawet teraz mam 36,4
mnie tez zdarza sie nie wiedziec jaki mam sluz ale jajo jest w sumie wyjatkiem bo sie ciagnie w palcach i jest przezroczysty raczej.no a po nim jest taki rozrzedzony ale nie bialy jeszcze.w sumie 36,4 wieczorem to niewiele.pewnie przed owu jestes

reklama
Do góry