reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mi teznie na wszystkie posty odpowiedziano,ale siwat nie kreci sie wokól mnie,a po za tym forum to tez miesjce na wyrazanie pogladow czy swojego zdania a nie tylko zrodłoinformacji, w koncu niie wszystcy jesmy specjalistami i nie znamy odpowiedzi na wszystkie pytania,lepiej czasem cos przemilczec niz paplac bez sensu

reklama
Czesc dziewczyny:-:)-:)-( nie zrobili mi tej bety:-:)-:)-( lekarz twierdzil twardo przekonany ze to za wczesnie, bo on myslal ze ja juz po terminie@:-:)-:)-( ja mu tlumaczylam ze 10 dpo juz mozna ale on patrzyl tylko na mnie jak na gowniare i mial w nosie to co mowie:-:)-:)-( wedlug niego za wczesnie:no::no::no: a poza tym mam tylko infekcje wirusowa a w ciazy to wedlug niego nic takiego:no::no::no: i naprzepisywal mi tylko lekow ktore tez wedlug niego oczywiscie moge brac bo przeciez jeszcze mi sie nic nie spoznia:no::no::no: I jego glupie zdanie dopoki sie nie wie ze jest sie w ciazy to mozna duzo:no:

Wiecie co poczulam sie jak malolata ktora sobie wymysla ciaze:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
mozesz sama iść na betę a len lekarz niech się goni,
uciekam do męża i mierzącym życzę wysokich temperatur, a starającym się owocnego wieczoru

Czesc dziewczyny:-:)-:)-( nie zrobili mi tej bety:-:)-:)-( lekarz twierdzil twardo przekonany ze to za wczesnie, bo on myslala ze ja juz po terminie@:-:)-:)-( ja mu tlumaczylam ze 10 dpo juz mozna ale on patrzyl tylko na mnie jak na gowniare i mial w nosie to co mowie:-:)-:)-( wedlug niego za wczesnie:no::no::no: a poza tym mam tylko infekcje wirusowa a w ciazy to wedlug niego nic takiego:no::no::no: i naprzepisywal mi tylko lekow ktore tez wedlug niego oczywiscie moge brac bo przeciez jeszcze mi sie nic nie spoznia:no::no::no: I jego glupie zdanie dopoki sie nie wie ze jest sie w ciazy to mozna duzo:no:
boze ja tez juz sily nie mam do tych zachodnich lekarzy.czemu tak boja sie tej bety?gdybys wiedziala to moglas mu powiedziec ze ci sie rzeczywiscie spoznia.skad by wiedzial!moja kolezanka miala lekko pozytywny test i poszla po bete by byc pewna i tez nie zrobil.jezu!
no szkoda szkoda

reklama
boze ja tez juz sily nie mam do tych zachodnich lekarzy.czemu tak boja sie tej bety?gdybys wiedziala to moglas mu powiedziec ze ci sie rzeczywiscie spoznia.skad by wiedzial!moja kolezanka miala lekko pozytywny test i poszla po bete by byc pewna i tez nie zrobil.jezu!
no szkoda szkoda

Zebym wiedziala ze sie tak uwezmie tez bym powiedziala ze juz po terminie:-(

Mmm u nas nie mozna samemu zrobic sobie tej bety:-:)-(

Do góry