reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mmm - z tego co wiem, to, w odróżnieniu od tempki, śluz obserwuje się cały dzień i liczy się TEN NAJLEPSZY w ciągu dnia. I jest to logiczne - jeśli rano jest ładny, to korzystaj z niego rano, a jeśli w środku dnia albo pod wieczór - no to wtedy trzeba działać :-D
przez czły dzień to mi jest strasznie mokto ale śluzu niewiele, a moze to jest ten wodnisty śluz??

Wy tutaj rozprawiacie o sluzie, testach a ja mam gorszy problem :-D
Jak wczesniej wspomnialam kupilam opakowanie testow owu...no i poczytalam sobie ulotke. Powstal maly problem... Probka moczu powinna byc z dnia (nie z nocy czyli na czczo) - a ja pracuje w gabinecie z samymi facetami - i jak tu p prstu wziac test i pojsc sobie do kibelka? co mam im powiedizec - ze mam zaj..bista paczke husteczek? :-D:-D:-D
paczka nie jest aż taka wielka a poza tym równie dobrze test możesz zrobić wieczorem w domu

A na moich testach było napisane, żeby robić je do 22, byle wcześniej przez 2 godziny mniej pić i nie robić z samego rana :-) Ja dziś robiłam, przed chwilą, i wyszedł pozytywny ;-) A dziś z mężem "poczyniliśmy staranka", ciekawe, czy coś z tego będzie... :-)

Wy tutaj rozprawiacie o sluzie, testach a ja mam gorszy problem :-D
Jak wczesniej wspomnialam kupilam opakowanie testow owu...no i poczytalam sobie ulotke. Powstal maly problem... Probka moczu powinna byc z dnia (nie z nocy czyli na czczo) - a ja pracuje w gabinecie z samymi facetami - i jak tu p prstu wziac test i pojsc sobie do kibelka? co mam im powiedizec - ze mam zaj..bista paczke husteczek? :-D:-D:-D

mozesz robic wieczorem spokojnie. na moich pisze ze do 20 ale sa rozne wiec nie wiem jak rezta

reklama
Do góry