reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wiesz co no ja mam mały problem...fakt 15dc ale kurcze moim zdaniem jestem już po owu...bo się okazuje,że w zeszłym tygodniu w 10dc lub 11 dc miałam śluż przezoczysty ciągnący się,a dzisiaj już jest lekko mętny...i dopiero dzisiaj nie boli mnie podbrzusze i nie kłują mnie jajniki...ale staranka były były...codziennie prawie lub co 2 dzień,choć mój mąż ucieka przed mną.... :-D:-D:-D tak to jest jak się bierze hormony....:-D:happy::eek:

Staranka były to najważniejsze!!!

Staranka były to najważniejsze!!!

NO zobaczymy co to będzie....EMMA 75 pisała,że raczej przy tych tabletkach nie mam szans na zajście w ciążę,więc się troche martwię,ale zobaczymy....

tylko się tak zastanawiam czemu gin mi powiedziała że jak najbardziej mogę zajść...?i jeszcze monitorowałyśmy to i mówiła,że skoro pękło jajeczko w 1 cyklu starań to mam szanse...ehhhh..jestem trochę skołowana tym....

Podziel sie, ja też jestem bardzo głodna:-D
Prosze bardzo:-) pychotka ciasto z jablkami, zwane tez jablkami w ciescie, ukochany sie wczoraj zajadal:-D:-D

NO zobaczymy co to będzie....EMMA 75 pisała,że raczej przy tych tabletkach nie mam szans na zajście w ciążę,więc się troche martwię,ale zobaczymy....

tylko się tak zastanawiam czemu gin mi powiedziała że jak najbardziej mogę zajść...?i jeszcze monitorowałyśmy to i mówiła,że skoro pękło jajeczko w 1 cyklu starań to mam szanse...ehhhh..jestem trochę skołowana tym....
Jagodko mysle ze kieruj sie tym co mowi lekarz bo on najlepiej zna twoja sytuacje i obserwuje twoj organizm, jesli na monitoringu zaobserowal owu to juz polowa sukcesu:tak::tak:

Beatka witam cię i ja:-):tak: powodzenia w staraniach życze i abyś jak najszybciej zobaczyła II kreski na tescie! Wszystkim tego życzę :tak:

OAniołekO życzę również powodzenia, córcia na pewno się by ucieszyła z rodzeństwa:tak:

reklama
Witam ponownie Kochaniutkie,

co się tu dzieje??? Ja cały dzień zabiegana, dopiero udało mi się wejść na moją ulubioną stronkę...:-)

Agast, GRATULACJE~!!!! No tyle dobrych wieści jednego dnia!!!:tak:
Pisz koniecznie o objawach...

Pati, bez nerwów!!! Tobie nie wolno!!!:tak::-D

Martillka, głowa do góry... ta jedna kreska to jeszcze o niczym nie świadczy...;-);-)

widzę, że ja tu dziś tryskam optymizmem!!!hihiohiih:-D:happy:

No i zaraz wklejam nową listę!!!!

Do góry