Mam już córeczke i chciałabym teraz rodzeństwo dla mójej córeczki ale 2 cykle były nie udane moze tm razem się uda
reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Wiesz co no ja mam mały problem...fakt 15dc ale kurcze moim zdaniem jestem już po owu...bo się okazuje,że w zeszłym tygodniu w 10dc lub 11 dc miałam śluż przezoczysty ciągnący się,a dzisiaj już jest lekko mętny...i dopiero dzisiaj nie boli mnie podbrzusze i nie kłują mnie jajniki...ale staranka były były...codziennie prawie lub co 2 dzień,choć mój mąż ucieka przed mną.... tak to jest jak się bierze hormony....
Staranka były to najważniejsze!!!
jagodka1231
Fanka BB :)
Mam już córeczke i chciałabym teraz rodzeństwo dla mójej córeczki ale 2 cykle były nie udane moze tm razem się uda
życze powodzenia!!oby się szybko udało..
jagodka1231
Staranka były to najważniejsze!!!
NO zobaczymy co to będzie....EMMA 75 pisała,że raczej przy tych tabletkach nie mam szans na zajście w ciążę,więc się troche martwię,ale zobaczymy....
tylko się tak zastanawiam czemu gin mi powiedziała że jak najbardziej mogę zajść...?i jeszcze monitorowałyśmy to i mówiła,że skoro pękło jajeczko w 1 cyklu starań to mam szanse...ehhhh..jestem trochę skołowana tym....
życze powodzenia!!oby się szybko udało..
oczywiście nie dziękuje kochana i toie również życze powodzenia
mykam zjeś objad zaraz wróce spowrotem pozdrawiam
biedroneczka1980
Prosze bardzo:-) pychotka ciasto z jablkami, zwane tez jablkami w ciescie, ukochany sie wczoraj zajadalPodziel sie, ja też jestem bardzo głodna
Jagodko mysle ze kieruj sie tym co mowi lekarz bo on najlepiej zna twoja sytuacje i obserwuje twoj organizm, jesli na monitoringu zaobserowal owu to juz polowa sukcesuNO zobaczymy co to będzie....EMMA 75 pisała,że raczej przy tych tabletkach nie mam szans na zajście w ciążę,więc się troche martwię,ale zobaczymy....
tylko się tak zastanawiam czemu gin mi powiedziała że jak najbardziej mogę zajść...?i jeszcze monitorowałyśmy to i mówiła,że skoro pękło jajeczko w 1 cyklu starań to mam szanse...ehhhh..jestem trochę skołowana tym....
K
Kinga85
Gość
Beatka witam cię i ja:-) powodzenia w staraniach życze i abyś jak najszybciej zobaczyła II kreski na tescie! Wszystkim tego życzę
OAniołekO życzę również powodzenia, córcia na pewno się by ucieszyła z rodzeństwa
OAniołekO życzę również powodzenia, córcia na pewno się by ucieszyła z rodzeństwa
reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Witam ponownie Kochaniutkie,
co się tu dzieje??? Ja cały dzień zabiegana, dopiero udało mi się wejść na moją ulubioną stronkę...:-)
Agast, GRATULACJE~!!!! No tyle dobrych wieści jednego dnia!!!
Pisz koniecznie o objawach...
Pati, bez nerwów!!! Tobie nie wolno!!!
Martillka, głowa do góry... ta jedna kreska to jeszcze o niczym nie świadczy...;-);-)
widzę, że ja tu dziś tryskam optymizmem!!!hihiohiih
No i zaraz wklejam nową listę!!!!
co się tu dzieje??? Ja cały dzień zabiegana, dopiero udało mi się wejść na moją ulubioną stronkę...:-)
Agast, GRATULACJE~!!!! No tyle dobrych wieści jednego dnia!!!
Pisz koniecznie o objawach...
Pati, bez nerwów!!! Tobie nie wolno!!!
Martillka, głowa do góry... ta jedna kreska to jeszcze o niczym nie świadczy...;-);-)
widzę, że ja tu dziś tryskam optymizmem!!!hihiohiih
No i zaraz wklejam nową listę!!!!
Podziel się: