reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Piekna masz te temperature zielona.Mysle ze nie musisz dlugo czekac na testowanie.
u mnie natomiast zamiast rosnac spadla do 36,5:((Sama nie wiem co o tym myslec.Tak szybko spadla?Sily nie mam i wydaje mi sie ze moje testowanie nie bedzie mialo najmniejszego sensu...Pewnie wielu bede gratulowala a sama ryczala po katach wkorzajac tym mojego chlopaka bo przeciez "mielismy do tego podejsc na spokojnie i nie lamac sie porazkami bo na ewno kiedys sie uda".kiedys...
no nic,czekam na wasze wiesci a sama w najmniejszym stopniu zaplodniona sie nie czuje.

dziewczyny jak to jest z tym sluzem bo ja zawsze przed miesiaczka mialam sluz a teraz sucho to zle czy dobrze?:confused::confused::confused::eek::eek::eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:;-):tak::-):-D
dopiero co czytalam u jakiejs zaciazonej ze sucho miala .jedne maja inne nie wiec jak zwykle wychodzi na to ze co organizm to inny przypadek.i badz tu madrym.tak samo jak z temperatura.jak ogladam wykresy na ff to juz we wwszystko uwierze.

eijf u mnie też dzisiaj spadła, może nie tak dużo, ale moim zdaniem nie ma się co przejmować, bo równie dobrze jutro może podskoczyć znowu :-)
zielona, cudny ten Twój wykresik, tempka wysoka i pięknie rośnie :tak: czekamy na wyniki jutrzejszego testowania:-)

miłego dnia wszystkim :-D

Cześć dziewczyny:-).
Eijf nie orzejmuj się tą tempką, wiesz że różnie to bywa. Może jednak fasolinka jest, trzymam kciuki:-).
Zielona ja się zaq bardzo nie znam na temp. ale ta Twoja to mi się bardzo podoba:-):tak:.

aha, eijf Twoja tempka nie spadła poniżej linii podstawowej więc tym bardziej to nie musi oznaczać, że będzie @. Więcej nadziei!:tak:

wiem,wiem.jak patrze na wykresy na ff to jestem w stanie uwierzyc we wszystko.no ale troche szkoda ze temperatura nie w te strone idzie w ktora bym chciala.i to tak szybko.
Wiecie co?z ciekawosci zmiezylam jeszcze raz.Minela godzina i jest 37...???
dobra uciekam do pracy,bede za wami tesknic!

Hej dziewczynki:)
U mnie bez zmian. Piersi nadal wrażliwe. Lewy jajnik tak mnie kłuje, ze ból promieniuje na pół nogi. Wieczorem nie mogłam spać na lewym boku bo cały czas czułam dziwne pulsowanie w okolicy jajnika. Poza tym mam uczucie wilgotności. Śluzu trochęjest takiego białawego ale nie za dużo...
Trzymam za nas wszystkie kciuki. Oby nam się udało:)

reklama
DZIEN DOBRY WYSZYSTKIM STARACZKOM Brzuszek mnie cos wczoraj pobolewal i mialam wrazenie ze ciagle siusiac mi sie chce ale @ nie przyszla;-):tak::-):-D zobaczymy co dalej ale kusi mnie zeby zatestowac;-):tak::-):-D

Do góry