reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wisienka ja jestem w 19 dniu cyklu a cykle 28 dniowe. Testy pozytywne już były pare dni temu cztery po kolei.Teraz juz sa negatywne.:no:

Czyli owulka prawdopodobnie już była albo testy owu się pomyliły i dopiero będzie. Ja tez miałam zawsze cykle 28 dniowe ale coś mi sie poprzestawiało i od grudnia miałam różneraz nawet prawie 40 dniowy. W tym cyklu wszystko wróciło do normy. Poczekaj moze owulka jeszcze będzie.:tak:
A temperaturę mierzysz? Jeśli tak to czy zgadzała siez testami owu?

Ale mnie dzis piersi bola:szok: Normalnie czuję sie tak jakbym miła w nich kamienie:szok: Nigdy czegoś takiego nie miałam. Nie mogę ich nawet dotknąć:szok: A ten ból promieniuje na całą klatkę piersiową i ramiona:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Cze Dziewuszki,

Ja dzis rano mialam 37 wiec rosnie i pojawil sie wodnisty bialy sluz az mnie zalewa :-):-):-) Cycuszki mnie pobolewaja od owulki i brzuch tez. No i jestem potwornie zmeczona. Nie chce sie nakrecac, bo pozniej rozczarowanie bedzie okropne...
Ostatnio gylam u gina i rozmawialismy o objawach. Ja mu powiedzialam, ze prawie co miesiac wydaje mi sie ze to dzidzius, a on mi na to, ze podswiadomosc jest tak silna, ze ostatnio mial u siebie w klinice kobiete w urojonej ciazy, z brzuchem jak w 9 miesiacu!!!! :szok: musieli jej podawac leki i zlecili konsultacje psychiatryczna. Okropnosc!!! Ja wiem, ze mozna sobie wkrecic wszystko.
A na pozytywne myslenie polecam wam ksiazke ,,Potega podswiadomosci'', dzieki niej wyleczylam sie z choroby, z ktorej nie mogli mnie wyleczyc lekarze.

Moze sie orientujecie ile placi sie za vip FF? Sprawdzalam, czy nie ma tam klucia i znalazlam tylko cramps, co znaczy skurcze.

pozdrawiam Was wszystkie :)

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki:-)

kochana ja sobie tez wykrakalam... 3 dzien i testy owulacyjne pozytywne :confused::confused::confused::confused: cholera nie wiem co jest grane... :-:)-:)-:)-( mecze swojego codziennie przed spankiem ale normalnie juz sama nie wiem co mam o tym myslec... w ogole tempka nadal niska... a ja wierzylam ze dzisiaj podskoczy a tu dupa...:-:)-(

sandra u mnie też jeszcze nie podskoczyła temka:-( juz 3 dni mam 36,2 i czekam i czekam a tu nic... testy mi wychodziły negatywne ale 2 chyba zrobiłam za wczesnie jednego dnia nie robiłam a przedwczoraj zrobiłam po wypiciu wody bo mi sie zapomniało:crazy: :angry:

a mojego męża to już od tygodnia męcze codziennie:-p już powoli nas siły opadają :rofl2: i czekamy do tego wzrostu a potem jeszcze 2 dni:-p:rofl2:
ale śluz płodny miałam ładny :-p znaczy taki bardzo wodnisty przesroczysty i śliski przez 3 dni, wczoraj miałam szczyt śluzu wiec licze że jeszcze temka skoczy, kurcze ale wydłuży mi sie cykl przez to albo skroci faza lutealna:baffled:

Cześć kobietki:-)

sandra u mnie też jeszcze nie podskoczyła temka:-( juz 3 dni mam 36,2 i czekam i czekam a tu nic... testy mi wychodziły negatywne ale 2 chyba zrobiłam za wczesnie jednego dnia nie robiłam a przedwczoraj zrobiłam po wypiciu wody bo mi sie zapomniało:crazy: :angry:

a mojego męża to już od tygodnia męcze codziennie:-p już powoli nas siły opadają :rofl2: i czekamy do tego wzrostu a potem jeszcze 2 dni:-p:rofl2:
ale śluz płodny miałam ładny :-p znaczy taki bardzo wodnisty przesroczysty i śliski przez 3 dni, wczoraj miałam szczyt śluzu wiec licze że jeszcze temka skoczy, kurcze ale wydłuży mi sie cykl przez to albo skroci faza lutealna:baffled:

nie jestem sama... ja tez juz mojego mecze od kilku dni i powiedzialamz e bede go mecyc do 3 dni po skoku... :tak::tak: mam nadzieje ze ten skok bedzie bo mojego tz zamecze :-):-):-D:-D:-D tak sie boje ze temp nie skoczy i ze dupa bedzie z tego :-:)-:)-:)-( fajnie by bylo jakbysmy razem zafasolkowaly.... owulacja w podobnym dniu, moze nawet w tym samym wiec fajnie byloby miec kogos co ,,przechodzi'' dokladnie to samo :tak::tak:;-) bysmy sobie porownywaly co i jak :tak::tak::tak:

Cześć dziewczynki:-).
Właśnie skończyłam myć okna:tak: i mam wolną chwilke;-).Jak tak dalej pujdzie to do końca tygodnia mieszkanko mi będzie błyszczeć:-D. Mnie brzuszek cały czas boli noi i poza tym nic więcej się niedzieje, czyli bez zmian. Postanowiłam że zatestuje w poniedziałek i mam nadzieje że dotrwam:zawstydzona/y:, trzymajcie kciuki żebym nie wymiękła.

reklama
nie jestem sama... ja tez juz mojego mecze od kilku dni i powiedzialamz e bede go mecyc do 3 dni po skoku... :tak::tak: mam nadzieje ze ten skok bedzie bo mojego tz zamecze :-):-):-D:-D:-D tak sie boje ze temp nie skoczy i ze dupa bedzie z tego :-:)-:)-:)-( fajnie by bylo jakbysmy razem zafasolkowaly.... owulacja w podobnym dniu, moze nawet w tym samym wiec fajnie byloby miec kogos co ,,przechodzi'' dokladnie to samo :tak::tak:;-) bysmy sobie porownywaly co i jak :tak::tak::tak:

własnie ja też juz sie zaczynam bać o tą temperature:-( i tyle sie napracujemy:-p a tu sie jakis bezowulacyjny okaze albo jeszcze cos dziwniejszego:confused2:

rzeczywiście superowo by było miec fasolinke z tego samego dnia :-) oby nam sie udało:tak:

Do góry