reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja juz nie moge doczekac sie testowania ( 25.07), wizyta u ginka zaplanowana na 3.08 wiec jesli sie uda to na potwierdzenie a jak nie to chyba poprosze o zlecenie badań.
jaki test ciązowy polecacie?

hej krewetka ja tez testuje 25.07 oczywiscie jak @nie przyjdzie wczesniej bo brzuszek cos mnie zaczyna bolec...:-:)no::angry::wściekła/y::crazy:

reklama
hej krewetka ja tez testuje 25.07 oczywiscie jak @nie przyjdzie wczesniej bo brzuszek cos mnie zaczyna bolec...:-:)no::angry::wściekła/y::crazy:

Ja moze tez zatestuje tego dnia... Chociaż to będzie 10 DPO. Zobaczę jak będzie do tego czasu wyglądał mój wykres... @ powinnam dostac ok.30.07. Tylko nie wiem czy wytrzymam do tego dnia... Poczekamy, zobaczymy. Trzymam za Was kciuki dziewczynki:):-)

Ja moze tez zatestuje tego dnia... Chociaż to będzie 10 DPO. Zobaczę jak będzie do tego czasu wyglądał mój wykres... @ powinnam dostac ok.30.07. Tylko nie wiem czy wytrzymam do tego dnia... Poczekamy, zobaczymy. Trzymam za Was kciuki dziewczynki:):-)

wisienka testuj z nami ja bym zrobila test chocby dzis ale jestem pewna ze dostane @ wiec odczekam:-(piersi mam jak kamienie ale to jak zawsze przed @.Dziewczyny ktore zachodza w ciaze po raz pierwszy moga zuwazyc ze sutki ciemnieja a ja po 2 ciazach juz mam ciemne i bardziej sie nie zrobia:wściekła/y:Trzymam kciuki za nas wszystkie TAK BARDZO MARZE O CORCI!!!;-)

musze wyszykowac starszego synka do szkoly,dzis zakonczenie roku wiec dzien pelen emocji;-)dziwne jest to ze nawet w ten ostatni dzien musi miec uniform;-)ale on go lubi:tak:pewnie jak wroce znowu bedzie 6 stron do przeczytanie;-):tak::-):-D

wisienka ja też mam @ 30.07. Wieczorem miałam 38 i sie ucieszyłam ze wzrosła (bo rano nie mierzyłam). Ale rano jak zwykle 37,3. I tak już od początku cyklu .chociaż nie na początku miałam 37,2.A ponieważ testy pokaały 4 dni pozytywne z owulacja czekałam na wzrost tempki ,a tu nic.Dlatego myśle że moze bycbezowulacyjny.TYlko dziwnie podbrzysze boli jakbym tak miała z kilo ołowiu tak ciągnie.:eek:

wisienka ja też mam @ 30.07. Wieczorem miałam 38 i sie ucieszyłam ze wzrosła (bo rano nie mierzyłam). Ale rano jak zwykle 37,3. I tak już od początku cyklu .chociaż nie na początku miałam 37,2.A ponieważ testy pokaały 4 dni pozytywne z owulacja czekałam na wzrost tempki ,a tu nic.Dlatego myśle że moze bycbezowulacyjny.TYlko dziwnie podbrzysze boli jakbym tak miała z kilo ołowiu tak ciągnie.:eek:

A w którym dniu cyklu jesteś? Może owulka dopiero będzie?

a ja należę do osób, któe nie mają problemów z bólem piersi w PSM...jestem tylko wściekła, jak osa...próbowałam właśnie potańczyć z moim synkiem i musiałam dać sobie spokój, bo ja trzymam go na rękach, to cycuchy bolą, a jak tańczę sama i cycuchy podskakują, to też bolą..nawet koszulka mi przeszkadza...w ogóle złapał mnie przed chwilą, taki kilkuminutowy, ostry, kłujący ból z lewej strony- tak kuło, pulsowało, że aż lewa pierś i żebro mnie bolało...minęło samo tak szybko, jak się pojawiło..eh niech to się już wszystko rozstrzygnie, bo dosyć mam tego czekania...:confused2:

wisienka ja jestem w 19 dniu cyklu a cykle 28 dniowe. Testy pozytywne już były pare dni temu cztery po kolei.Teraz juz sa negatywne.:no:

kochana ja sobie tez wykrakalam... 3 dzien i testy owulacyjne pozytywne :confused::confused::confused::confused: cholera nie wiem co jest grane... :-:)-:)-:)-( mecze swojego codziennie przed spankiem ale normalnie juz sama nie wiem co mam o tym myslec... w ogole tempka nadal niska... a ja wierzylam ze dzisiaj podskoczy a tu dupa...:-:)-(

reklama
Ja nigdy nie miałam typowych objawów PSM.Tylko w dni @ bolało mnie podbrzusze i poprostu czułam, że to "ten dzień". Tylko w zeszłym miesiącu swędziały mnie piersi i teraz też ale ostatnio tak tydzień przed @ sie zaczęło ateraz zaraz po owulacji... Mój mąż mówi, że lubi jak mam @ bo podobno wtedy jestem wyjątkowo spokojna i miła:) Zupełnie inaczej niz większość kobiet...No i kilka dni przed @ i w trakcie mam zawsze mnóstwo energi i wtedy zawsze sprzątam... Pozostałe dni cyklu jestem ciagle senna i zmęczona i nic mi się nie chce...

Zawsze się zastanawiam jak to będzie jak będę w ciąży z chodzeniem "siusiu"... Ja biegam do ubikacji 2-3 razy na godzinę. Jak w trakcie ciąży ta częstotliwość sie zwiększy to w ogóle z ubikacji nie będę wychodzić:)

Do góry