reklama
Trzymam kciuki za fasolke!A ja tak się chwaliłam, że zero objawów i co? - i teraz przez jakąś godzinkę czułam ćmienie w podbrzuszu, właściwie tak jak na @. No, więc oprócz nic-nie-mówiącego rzadkiego kłucia lewego jajnika doszedł mi lekki ból (nawet tego chyba bólem nie można nazwać) w podbrzuszu. No
aguś no najgorsze (albo najlepsze) jest to, że te nasze objawy o wszystkim mogą świadczyć więc nam nic nie mówią właściwie - dopóki nie ma @, jest nadzieja :-)
Marlenka 2233
Fanka BB :)
No dziewczyny zauważyłam że nie jestem sama z tym bólem podbrzusza;-)troszke się nas uzbierało. Oj ciężki będzie ten tydzień ale mam przynajmniej na jutro zajęcie- pomyje okna bo po tych deszczach to okropnie zaciaprane są. To przynajmniej nie będe tyle o tym myślała i dzień szybciej zleci. Za niedługo zaczną się testowanka. Oby wszystkie były pozytywne.
Mazia oby jutro tempka była wysoka no i niech ta głupia@ się odczepi od Ciebie na 9 miesięcy;-).
Mazia oby jutro tempka była wysoka no i niech ta głupia@ się odczepi od Ciebie na 9 miesięcy;-).
alicjas0909
Zaciekawiona BB
Kurcze dziewczyny, kwiecień to wg mnie najlepszy miesiąc na rodzenie dzidziusia, tak bardzo bym chciała żeby ten cykl był dla mnie szczęścliwy !!!
ja dziś rano nie mierzyłam temp. bo mój dzieciaczek sie rozchorował po powrocie z koloni i musiałam gnać do lekarza no i nie miałam głowy. Teraz sobie własnie zmierzyłam .Co rano o 8 mam 37,2 lub 37,3 ostatnio a dziś o 20 miałam 38.Czy rano też mogła być podwyższona ?. no i dół brzucha boli jak do @ a ona za 10 dni .Ale to jak wieczność.
eijf
Fanka BB :)
hej dziewczyny.steskinlam sie i zaraz wszystko poczytam bo dopiero do domu weszlam.Akurat jak to pisze i od kiedy jestem w domu bardzo kluje mnie podbrzusze!(bardziej z jedenj strony).auu.w ogole w ciagu dnia tez mnie cos klulo ale delikatnie i wyzej.W pracy zauwazlylam rano troszeczke krwi w sluzie.sama nie wiem co o tym myslec.A sluzu tez mam troche.kurcze jak kluje!
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
hej dziewczyny.steskinlam sie i zaraz wszystko poczytam bo dopiero do domu weszlam.Akurat jak to pisze i od kiedy jestem w domu bardzo kluje mnie podbrzusze!(bardziej z jedenj strony).auu.w ogole w ciagu dnia tez mnie cos klulo ale delikatnie i wyzej.W pracy zauwazlylam rano troszeczke krwi w sluzie.sama nie wiem co o tym myslec.A sluzu tez mam troche.kurcze jak kluje!
kochana... to plamienie moze swiadczyc o tym ze jestes w ciazy... :-):-) zarodek sie zagniezdza... ja trzymam kciuki bardzo mocno :-)
reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
też trzymam kciuki;-)
Ja mam takie dziwne bóle podbrzusza ale to chyba na @. bo za 10 dni ma przyjść to cholerstwo
to ja trzymam kciuki zeby to cholerstwo zniknelo na minimum 9 miesiecy ale zeby brzuszek zaczal ,,puchnac'' :-);-)
Podziel się: