MeKlaudia- jak chcesz dziewuszke, to najlepiej starac sie do owulki. W dzien owulki i po juz nie. Plemniki meskie sa szybsze (lzejsze) a zenskie wolniejsze, ale te drugie zyja dluzej. Wiec staranka tylko do owulki najlepiej na dzien przed ;-) Powodzenia :-)
reklama
tak odezwałam się juz kiedy wybierasz sie do lekarza?Ta tak jak mi też liczę że ok. 24 marca. Odezwałaś się już na marcówkach?
Tyle postów i tematów, że się już w tym wszystkim nie mogę połapać
co do apetytu to ja tez ciągle głodna jestem, najgorzej jest w nocy bo spać przez to nie mogę, ale musze się pilnowac bo i tak mam lekką nadwage, więc nie chciałabym dodatkowo przytyc.
moniat84
Fanka BB :)
tak odezwałam się juz kiedy wybierasz sie do lekarza?
co do apetytu to ja tez ciągle głodna jestem, najgorzej jest w nocy bo spać przez to nie mogę, ale musze się pilnowac bo i tak mam lekką nadwage, więc nie chciałabym dodatkowo przytyc.
Lekarza mam jutro na 11.15. Wcześniej byłam zapiasana bo z NFZ u nas trzeba czekać 2 tygodnie, nie spodziewałam się że tak szybko uda mi się zajść w ciążę i miałam iść na badania kontrolne a teraz wyszło że jest dzidzia Zobaczymy co mi powie. Bety nie robiłam nie znam się na tym
Co do apetytu to mam tak samo i też mam leką nadwagę. W ciągu 3 lat przytyłam 7kg już się boję jak będę wyglądać po ciązy. Zobaczę co słychać na marcówkach;-)
ja ide do lekarza w srode, dzis robilam betke i w srode rano zrobie, zeby sprawdzic czy prawidłowo sie wszystko rozwija. Ogolnie to sie troszke obawiam, bo pamietam missiiss1301 tez tak szybko testy przed @ wychodzily pozytywne i ona bedzie miala blizniaki, a moj M caly czas sie smial ze on na dwa na raz bedzie strzelał. mojemu kuzynowi dwa lata temu urodzily sie bliźniaki podobno co trzecie pokolenie to sie odzywa a nasz pradziadek byl z blizniątLekarza mam jutro na 11.15. Wcześniej byłam zapiasana bo z NFZ u nas trzeba czekać 2 tygodnie, nie spodziewałam się że tak szybko uda mi się zajść w ciążę i miałam iść na badania kontrolne a teraz wyszło że jest dzidzia Zobaczymy co mi powie. Bety nie robiłam nie znam się na tym
Co do apetytu to mam tak samo i też mam leką nadwagę. W ciągu 3 lat przytyłam 7kg już się boję jak będę wyglądać po ciązy. Zobaczę co słychać na marcówkach;-)
Dziękuję za opdpowiedź muffy :-)emilchen- badanie progesteronu robi sie zazwyczaj w 23 dniu cyklu (po owulce) :-)
Ach dziewczęta Was tam coś pobolewa a ja dalej nic, kompletnie nic. Żadnych objawów. Tylko mówię, może to akurat dobry objaw... przecież są też takie kobiety, które we wczesnej ciąży nic nie czuły prawda??
wisienka ja bym się nie martwiła - ładnie Ci dzisiaj podskoczyła tempka może akurat teraz żadnych ciążowych na FF nie ma z takimi temperaturami, ale ja już nie raz oglądałam i naprawdę takie były niziutkie i w ogóle cykl nie wyglądał na ciążowy a dzidziuś był :-) także głowa do góry
Hope33 a widze że my idziemy łeb w łeb :-) bo u mnie też dzisiaj 6 dzień wyższych tempek. I nawet podobne wysokości mamy (u mnie pierwsze po skoku ok. 36.5 teraz od czterech dni w okolicach 36,6) tyle, że mój cykl krótszy, no ale nie to się liczy... Trzymam kciuki!!!
reklama
Ja jesli mi jeszcze temp wzrosnie i nie spadnie ponownie do 10 DPO to moze zrobie test 11 DPO czyli sobota 25.07. Jesli spadnie i tak zostanie to nie bedzie sensu bawic sie w test, tym bardziej, ze 1 juz zrobilam w tym miesiacuHope33 a widze że my idziemy łeb w łeb :-) bo u mnie też dzisiaj 6 dzień wyższych tempek. I nawet podobne wysokości mamy (u mnie pierwsze po skoku ok. 36.5 teraz od czterech dni w okolicach 36,6) tyle, że mój cykl krótszy, no ale nie to się liczy... Trzymam kciuki!!!
Podziel się: