reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Gratulacje.
Moniat84 Powiedz mi ile dni przed @ testowałas, bo ja powinnam dostac @ w niedziele a testuje od srody i wychodza dwie kreski, wczoraj nawet wieczorkiem i tez wyszy dwie;
tak mysle ze w przyszlym tygodniu musze sie wybrac do lekarza, bo w nastepnym to mam chyba w pracy wyjazd w delegacje, wiec nie bede miala mozliwosci, a nie chciałabym wizyty na jeszcze kolejny tydzien odkladac, moze mi cos potrzeba jakis witaminek, albo nie wiem czego.

Kochane staraczki niestety nie jestem w stanie was nadrobić, tyle tych postów naskrobałście:-)
katrinka - Ja testowałam 2 dni po spodziewanej @. Nie chciałam przed bo często występuje wczesne poronienie i test wtedy ciążę wykrywa, po kilku dniach dostaje sie okres i jest to przykre dlatego czekałam.

Dziękuje wszystkim za gratulacje. Mam nadzieję że z moją fasolką wszystko ok.
Narazie apetyt mi dopisuje i piersi rosną:-D:-D

czesc kobitki, wpadlam tylko na chwilke, wiec nawte nie probuje przeczytac tych kilku lub kilkunastu stron ktore napisalyscie, jak wroce do UK to poswiece ktorys wieczorek na przeczytanie co tam sie u ktorej dzieje;-)
tymczasem u mnie bardzo fajnie, odpoczywam sobie, pogoda roznie ale jak narazie udalo mi sie nawet dwa dni polezec nad woda i choc troche kolorku zlapac, brzusio pobolewa troche podobnie jak w zeszlym miesiacu wiec moze, moze sie udalo, no i cycuchy juz powoli daja znac o sobie no ale to wszystko rownie dobrze moze byc objawem zblizajacej sie @, tak jak myslalam urlopik bardzo dobrze mi robi bo prawie wcale nie mysle czy sie udalo czy tez nie, nie licze ktory to juz dzien itp, nawet sobie pozwolilam na kilka piwek przez weekend:-p ale mysle ze to bardzo wczesnie wiec ewentualnej fasolce nie powinno zaszkodzic. na srode sie umowilam do gina wiec zobaczymy co mi tam powie ciekawego, odnosnie ewentualnje ciazy pewnie niewiele bo to dopiero jakis tydzien po owu bedzie, ale sie przynajmniej wypytam co sie chce wypytac, juz sobie zaczelam liste robic, zebym czasem o czyms nie zapomniala:-) chyba zwatpi ten gin jak mnie zobaczy:-D ale co tam, no nic kobitki, ja uciekam bo korzystam z internetu w bibliotece, a tu tylko godzinke mozna, a mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia.
takze pewnie sie odezwe dopiero w niedziele wieczorkiem lub w poniedzialek, ale odezwe sie na pewno jak wroce;-)
pozdrowienia kochane, trzyamjcie sie cieplutko:-D

Cze dziewuszki,

u mnie nadal tempka 36,8 i mam nadzieje, ze sie utrzyma i, ze faza lut bedzie co najmniej 12 dni, bo mialam pozno owulke, bo w 19 dniu cyklu.

Wlasnie, czy ktoras z was podpowie mi jak wstawic wykres z ff w swoja sygnature???!!! plissss :-D

emilchen- badanie progesteronu robi sie zazwyczaj w 23 dniu cyklu (po owulce) :-)

Mnie też coś dziś podbrzusze boli jak przed @... Masakra. Najchętniej położyłabym się spać ale muszę do 15:00 wytrzymać w pracy i jeszcze dojechać do domu przez całe miasto 14,5 kilometra....:(

Hej dziewczynki powiedzcie mi jak to jest.. Chcemy z mężem dziewczynkę jeżeli wyjdą mi na teście owulacyjnym dwie takie same kreski to mamy sie kochać tego dnia a potem już nie żeby była dziewuszka?Pierwszy raz z testami i nie wiem jak to jest:/

reklama
Do góry