Justysia348
Fanka BB :)
No właśnie mogą to być objawy tez na @ niestety. Chociaż nigdy przed @ nie czułam się jak przy przeziębieniu. Czas pokaże ciekawa jestem co wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olcia, głowa do góry! Może za bardzo się nakręcasz i poprostu psychika zablokowała się.. Nie odpuszczaj dzidziusia ale bierz to na spokojnie, może wtedy się uda. Nie wiem jak długo się starasza, ale ja dwa cykle bez powodzenia mam za sobą i też trochę mi przykro ale wiem że czasem trzeba lat by coś zaskoczyło. Oczywiści życzę, by 2 kreseczki pojawiły się szybciej. PrzytulamJa dziewczyny odpuscilam. Nie myślę o tym co ma być to będzie jestem już zmęczona tym czekanie sprawdzaniem i nakręca iem się. Każdy objaw mógł sugerować ciążę ale niestwty za każdym razem przychodziła @.
Ja już rok czasu. Z tym że narzeczony jest za granicą i przyjeżdża w miarę możliwości na moje dni płodne. Tak na spokojnie jak będzie to będzie cudownie jak nie to na spokojnie. Bez sprawdzaniaOlcia, głowa do góry! Może za bardzo się nakręcasz i poprostu psychika zablokowała się.. Nie odpuszczaj dzidziusia ale bierz to na spokojnie, może wtedy się uda. Nie wiem jak długo się starasza, ale ja dwa cykle bez powodzenia mam za sobą i też trochę mi przykro ale wiem że czasem trzeba lat by coś zaskoczyło. Oczywiści życzę, by 2 kreseczki pojawiły się szybciej. Przytulam
Myślę, że to dobre podejście. Słyszałam i czytałam już o wielu takich przypadkach, że po "odpuszczeniu" nagle pojawiały się dwie kreski... stres ma duży wpływ na psyche, a ta na organizm. Warto dać sobie czas i skupić się też na innych przyjemnościach, nawet jeżeli to nie takie proste Moja koleżanka miała problemy hormonalne, trochę jej się poprawiło po terapii, odpuściła na dwa cykle przy równoczesnym braniu Myofolicu i bum , zaskoczyło Także uszy do góry.Ja już rok czasu. Z tym że narzeczony jest za granicą i przyjeżdża w miarę możliwości na moje dni płodne. Tak na spokojnie jak będzie to będzie cudownie jak nie to na spokojnie. Bez sprawdzania
Ja tak właśnie teraz mam , bol podbrzusza prawie od owulacjiHej dziewczyny od niedzieli, czyli po skończonej owulacji, cały czas mniej lub bardziej bolą mnie jajniki i czuje takie dziwne rozpychanie na dole, Jak siedzę to mam wrażenie że mi spodnie pękną na podbrzuszu.. czytałam że może to być np. pękniecie torbiela ale również objaw bardzo wczesnej ciąży. Miała któraś z Was tak?