reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
Czuje I tak, że pogratuluje jeszcze raz :)
A ja robiłam dziś 3 test z porannego... I negatywny. Za to brzuch boli już bardziej i wiem, że będzie @.

Czuje I tak, że pogratuluje jeszcze raz :)
A ja robiłam dziś 3 test z porannego... I negatywny. Za to brzuch boli już bardziej i wiem, że będzie @.
Zobaczymy jutro :)
Moze jednak nie przyjedzie mojej kolezance do 5 tyg ciazy test wychodzil negatywny wiec jeszcze nic straconego no chyba ze jak juz ta wredna @ przyjdzie to juz kicha :/ no ale jak nie ten cykl to moze nastepny :)

Przyszła ;) także kolejny cykl z lekami czas start. Teraz bez monitoringu wiec będę musiała się bardziej obserwować żeby wyczuć moment.

Mialyscie racje;) mozecie gratulowac :)

Załączniki

• D4A582E0-52DA-4533-B876-9452165EC0E6.jpeg
    D4A582E0-52DA-4533-B876-9452165EC0E6.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 187
reklama
Do góry