reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
Kochana dziękuję chodź potwierdzę wam jeszcze wieczorem i rano czy to faktycznie do rze wykonany test i czy się udało bo jakoś tego nie czuje, kompletnie nie mam objaw jedyna o którym się doczytałam z formy to ten biały śluz przed @ ale wydawalo mi się że tak może być przed @,zobaczymy co się stanie jutro
Gratulacje, cudowna wiadomość. Krechy piękne wyraźne. A mówisz że miałaś taki biały gesty śluz przed terminem @? Ja właśnie taki mam, to coś znaczy?

Dziewczynki ja niby powinnam być już doświadczona bo mam dwójkę dzieci, ale to było tak dawno i zupełnie nie pamiętam jakie objawy mogą być przed terminem @. I doszukuje się różnych znaków w swoim organizmie. Choć staram się być bardziej na nie żeby nie przeżywać kolejny raz za bardzo. Choć i tak to zawsze jak przychodzi @ jest takie uczucie rozczarowania.

Dziewczynki ja niby powinnam być już doświadczona bo mam dwójkę dzieci, ale to było tak dawno i zupełnie nie pamiętam jakie objawy mogą być przed terminem @. I doszukuje się różnych znaków w swoim organizmie. Choć staram się być bardziej na nie żeby nie przeżywać kolejny raz za bardzo. Choć i tak to zawsze jak przychodzi @ jest takie uczucie rozczarowania.
Nie każda kobieta ma objawy przed @ I nie doszukuj się objawów bo to ci napewno nie pomoże.

Doszukiwanie się objawów to jest najgorsze co może być kochana.

Nie każda kobieta ma objawy przed @ I nie doszukuj się objawów bo to ci napewno nie pomoże.

Doszukiwanie się objawów to jest najgorsze co może być kochana.
Hmmm wiem, kurde wiem to, staram się tego nie robić ale podświadomie i tak o tym myślę. Czy mnie coś boli gdzieś kłuję itd. Ehhh....

Właśnie mnie brzuch nie boli. Ja odczuwam ból typowo po prawej lub lewej stronie na przemian. Ja już się mecze 5 dni i mam nadzieję że za nie długo się skończy ten ból. A wizyta u gin dopiero 18czerwca.

reklama
Właśnie mnie brzuch nie boli. Ja odczuwam ból typowo po prawej lub lewej stronie na przemian. Ja już się mecze 5 dni i mam nadzieję że za nie długo się skończy ten ból. A wizyta u gin dopiero 18czerwca.
Też się męczyłam ok 5 dni A dziś dość mocno odczuwam ból na dole brzucha.

Ciekawe czy dzisiaj też będę plamic... Nie mam pojęcia o co chodzi.

Mam do Was pytanie. Dlaczego sluz szyjkowy bada się na zewnątrz? Bo przy badaniu szyjki widzę że jest biały i ma grudki A wkładka jest zabrudzona na brązowo... Nie wiem [emoji2962]

Do góry