reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
Nie nie coś ty ale wiem że test zrobiłam okropnie niehlujnie nasiusiam na nakredke od kremu co. Miałam wyrzucać niby ja wyczyscilam ale zawsze pisze ze ma być sterylne. Nie wiem co tam było
Kochana przesadzasz trochę. Hormon taki jak BETA HCG POJAWIA się tylko w ciąży chyba że brałaś jakieś tabletki zastrzyki które miały w sobie ten hormon?

To by ci nie wyszedł kochana. Czas uwierzyć że jesteś w ciąży i to tak szybko bo drugi cykl starań.

Najwidoczniej musisz mieć hormon ciążowy w moczu bo inaczej test by był negatyw nawet by nie pokazało kreski testowej ledwo widocznej A Ty masz bardzo mocna ta kreskę więc tylko się cieszyć.

Oby kochana oby.... Potwierdzę dziś jak Dotrę do domu bo zrobię drugi i rano następny
To by ci nie wyszedł kochana. Czas uwierzyć że jesteś w ciąży i to tak szybko bo drugi cykl starań.

Najwidoczniej musisz mieć hormon ciążowy w moczu bo inaczej test by był negatyw nawet by nie pokazało kreski testowej ledwo widocznej A Ty masz bardzo mocna ta kreskę więc tylko się cieszyć.

Bardzo jestem sceptyczna jeśli chodzi o coś takiego bo się boję rozczarowania okropnie, paraliżuje mnie.... Tak już mam wolę nastawiac się na złe niż na dobre bo później to okropnie przeżywam
Ale test ci pokazał wyraźnie że jesteś w ciąży. Co innego jak by kreska testową była bardzo jasna i zauważalna dopiero pod światłem. A twoja naprawdę widać gołym okiem bo jest bardzo mocna. Kreska kontrolna się pojawiła więc test został wykonany jak najbardziej prawidłowo.

Jak dla mnie ewidentna ciąża Gratuluję , ale skoro tak nie wierzysz ,to rano nasiusiaj najpierw np do słoiczka a potem tym co masz w zestawie nalej w miejsce przeznaczone ,ale tu są tak widoczne kreski że raczej jutro tylko się upewnisz ,do gina najlepiej żebyś za 2 tyg miała wizytę , jeśli chcesz zrób sobie beta hcg i powtórz po 28 godz żeby przyrost sprawdzić

reklama
Jak dla mnie ewidentna ciąża Gratuluję , ale skoro tak nie wierzysz ,to rano nasiusiaj najpierw np do słoiczka a potem tym co masz w zestawie nalej w miejsce przeznaczone ,ale tu są tak widoczne kreski że raczej jutro tylko się upewnisz ,do gina najlepiej żebyś za 2 tyg miała wizytę , jeśli chcesz zrób sobie beta hcg i powtórz po 28 godz żeby przyrost sprawdzić
Mam pytanie gdzieś na wątku czytałam że na początku ciąży ciągły Cię jajniki.
Możesz mi powiedzieć mniej więcej od kiedy. Dzisiaj mam 34dc (wczoraj test negatywny) A mnie jajniki ciągną od poniedziałku czyli dzisiaj 5 dzień. Nie wiem z czym to jest związane. To jest mój pierwszy cykl gdzie bolą mnie jajniki. Pierwszy raz odczułam jajniki 2 i 3dc później miałam przerwę i od poniedziałku mnie ciągnął. Czasami nie idzie wytrzymać. Możesz coś doradzić podpowiedzieć?

Do góry