reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranie a test ciążowy

Hejka,
Test zrobiony trzy dni przed @ wieczorem pokazał taką bladziutką bladziutką kreseczkę. Powiedzcie mi czy wy też coś widzicie, jakie cień nadziei ?czy jest to kreska fabryczna? Test zrobiłam bo miałam takie objawy jak ból głowy (która nigdy mnie nie boli) ale taki dziwny migrenowy. Także od czterech dni czuję zbliżający się @ ale nie nadchodzi. Prócz tego piersi pełne i widocznie większe ale nie bolą. Po owulacji pierwszy raz od wielu lat zakręciło mi się w głowie nad ranem.

Załączniki

• IMG_7840.jpeg
    IMG_7840.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 265
reklama
Tak widzę, taka kreskę miałam również 7 dni przed @. Dziś zaczynam 28 tydzień. powtórz test albo idź na betę :)

Test jest negatywny. Poczekaj do terminu miesiączki i zrób ponownie jak się nie pojawi.

Widzę o co ci chodzi, ale trochę dziwna ta kreseczka, jakby fabryczna . Ma szary odcień, a powinien być różowy. Na pewno do powtórzenia. Wiesz kiedy miałaś owulację?

reklama
Do góry